• Geri dön

  • 422 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 484 İşletme görüntülenme


Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R; kitapları ve filmleriyle milyonlarca kişiye kendini sevdiren Harry Potter’ın ilk filmi Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın 20. yıl dönümünü unutulmaz bir etkinlikle kutladı. D&R İstinyePark mağazasını ziyaret edenler, Hogwarts’ın eğlenceli dünyasında sihirli bir yolculuğa çıktı. Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın 20. Yıl dönümünde yediden yetmişe tüm Harry Potter sevenler, gün boyu devam eden dopdolu etkinliklerde keyifli anlar yaşadı.

Kültür, sanat ve eğlencenin adresi D&R, Warner Media tarafından peş peşe açıklanan yatırımlar ile tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de fanlara büyülü dünyanın heyecanını yaşatmaya devam eden ve her yaştan hayrana hayal gücü için ilham kaynağı olan Harry Potter’ın bu özel gününe coşkulu bir kutlama ile ev sahipliği yaptı. Hayal gücü, yaratıcılık ve eğlenceyle dolu etkinlikte Harry Potter tutkunları büyülü atmosferin heyecanını yaşadı, eğlenceli Hogwarts dünyasını deneyimledi.

Türkiye’de ilk defa Hogwarts Express temalı ürün standı kuruldu

D&R İstinyePark mağazasında gün boyu süren etkinliklerde; Harry Potter kitapları ve filmleriyle büyüyen yetişkinler, günümüz çocuklarının Harry Potter heyecanına ortak oldu ve tüm gün boyunca arkadaşlık ve sihir dolu dünyanın deneyimlendiği eğlenceli dakikalar yaşandı.

Arkadaşlık ve cesareti en büyülü haliyle yaşatan bir efsane çıktı. D&R, Harry Potter ve Felsefe Taşı Filmi’nin 20. yıl dönümü etkinliğinde minikleri ağırlarken, Türkiye’de ilk defa Hogwarts Express temalı ürün standına da ev sahipliği yaptı.

İkonik karakterin ve ilk filmin 20. Yıl dönümüne özel sürprizler de mağaza ziyaretçileriyle buluştu. Minik fanlar; boyamadan puzzle yapmaya, Harry Potter’ın büyüleyici dünyasının asalarını tanımaktan Hogwarts atmosferinde fotoğraf çekilmeye kadar pek çok etkinlikle kutlamanın bir parçası oldu. Yetişkinlerse çocukluklarına döndü.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL