• Geri dön

  • 1.799 Görüntülenme

  • 259 Haber

  • 1.394 İşletme görüntülenme


Evde lezzetli et pişirmenin en pratik halini sunan Taşev Caste ızgara tava, demir döküm özelliğiyle her mutfağın olmazsa olmaz gereçlerinden oluyor. Etlerinizi kolayca mühürlemenizi sağlayan Taşev Caste ızgara tava, cam emaye kaplı iç yüzeyiyle dayanıklı ve sağlıklı yapısıyla güven tazeliyor. Kırmızı ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulan Taşev Caste ızgara tava, et ve balıklarınızın lezzetiyle pişmesini sağlıyor. Yuvarlak ve kare boyutuyla kullanım kolaylığı sunan Taşev Caste ızgara tava, bambum.com ve bambumstore.com’da satışa sunuluyor.

Lezzetli et pişirmenin püf noktalarından biri öncelikle mutfak gereci olarak kullanılan ürünlerinin sağlıklı olması gerekiyor.

Demir döküm özelliği ve cam emaye kaplı iç yüzeyiyle mutfaklara sağlık taşıyan Taşev Caste ızgara tava, kolay temizlenebilir özelliğiyle büyük kolaylık sunuyor. Kare ve yuvarlak boyutuyla farklı kullanım seçenekleri sunan Taşev Caste ızgara tava, kırmızı ve siyah renk alternatifleriyle satışa sunuluyor. Et ve balık pişirmede en büyük yardımcınız Taşev Caste ızgara tava ile lezzetli yemekler kaçınılmaz oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL