• Geri dön

  • 1.500 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Yeni yıl heyecanı masalsı bir temayla Tepe Home’da. Birbirinden şık ve sevimli yeni yıl ürünleri ile yediden yetmişe herkese hitap eden Tepe Home yeni yıl koleksiyonu, dekorasyon severler için büyülü bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Yeni yılda da en kaliteli ve şık haliyle evlerinize konuk olan Tepe Home, hem size hem de sevdiklerinize masalsı bir yeni yıl koleksiyonu sunuyor. Sunduğu geniş ürün yelpazesi ile sektörün öne çıkan markası olmayı sürdüren Tepe Home, yılbaşı için hazırladığı yeni yıl koleksiyonunda birbirinden şık ve sevimli figürleri dekorasyon severlerin beğenisine sunuyor. Noel babalardan geyiklere, dekoratif objelerden yılbaşı ağaçlarına ve süslerine kadar pek çok farklı ürün seçeneği Tepe Home’un masalsı koleksiyonunda yer alıyor.

Sevdiklerinizi mutlu edecek birbirinden kaliteli hediye alternatifleri, evinizin tasarımına uygun dekorasyon ürünleri, yılbaşı süsleri ve yılbaşı ağaçlarından oluşan Tepe Home aksesuar koleksiyonları her stile uygun seçenekler sunuyor. İnce detaylar, özün tasarımlar ve şık renklerle birleşen kaliteli seçenekler; eşsiz ve karşı koyulmaz bir atmosferi beraberinde getiriyor.

Büyük bir heyecan ve merakla beklenen Tepe Home yeni yıl koleksiyonu her yıl olduğu gibi göz kamaştırıyor. Yeni yılda da kaliteden ve şıklıktan ödün vermeyen Tepe Home’un büyüleyici yeni yıl koleksiyonları, Tepe Home mağazalarında ve www.tepehome.com.tr’ de yaşadığı mekana keyifli bir atmosfer katmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Tepe Home aksesuar koleksiyonları, yıl sonuna kadar, sürpriz fırsatlarla Tepe Home mağazalarında görenleri büyülemeye devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL