• Geri dön

  • 1.644 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Yeni yıla girerken seçeceğiniz hediyelerle sevdiklerinizi mutlu etmek elinizde. Her seferinde bol köpüklü, okkalı Türk kahvesi deneyimi sunan Arzum OKKA Grandio Duo ile yeni yılda da unutulmaz sohbetlerin keyfine varın.

Yeni yıl hediyelerinizi seçtiniz mi? Sevdiklerinize kırk yıllık hatırı olan bir hediye almak istiyorsanız Arzum OKKA Gradio Duo Türk Kahvesi Makinesi tam size göre. Her seferinde bol köpüklü, mükemmel kıvamda, okkalı Türk kahvesi lezzeti sunan Arzum OKKA Grandio Duo ile yeni yılda kalabalık yılbaşı sofralarında bir araya gelebilir, keyifli sohbetler edebilirsiniz. Ağır ateşte, dileyene közde, dileyene şekerli, dileyene sade, tek seferde 10 fincan Türk kahvesi pişirebilen Arzum OKKA Grandio Duo, yılbaşında da en güzel anlarınıza eşlik ediyor. Kalabalık aileler için de ideal olan Arzum OKKA Grandio Duo, Akıllı Auto Brewing Altitude Detection sistemiyle, bulunduğu ortamın ideal pişirme sıcaklığını tespit ederek dünyanın her yerinde aynı lezzette Türk kahvesi yapabilmenizi sağlıyor.

Siz de ‘Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır’ diyenlerdenseniz…

Tasarım ve kalitesiyle dünyanın en prestijli ödüllerinin sahibi olan Arzum OKKA Grandio Duo ile hazırlayacağınız Türk kahveleri, yeni yılda da aileniz ve dostlarınızla birlikte geçireceğiniz değerli zamanların vazgeçilmezi olacak. Üç farklı fincan boyutu seçimi yapabileceğiniz Arzum OKKA Grandio Duo’nun LED aydınlatmalı dokunmatik paneli üzerinden istediğiniz adette Türk kahvesi hazırlayabilir, pişirme süreçlerini sesli ve ışıklı olarak takip edebilirsiniz. Akıllı pişirme sensörü ile pişirmeyi doğru zamanda durduran taşma önleyici sisteme sahip Arzum OKKA Grandio Duo ile cezvenin soğumasını beklemeden peş peşe kahve yapabilirsiniz.

Siz de ‘Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır’ diyenlerdenseniz sevdiklerinize Arzum OKKA Grandio Duo hediye edin, birlikte yapacağınız Türk kahveli, unutulmaz sohbetlerin keyfine varın.



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL