• Geri dön

  • 310 Görüntülenme

  • 48 Haber

  • 809 İşletme görüntülenme


DR. İRFAN GÜLTAŞ, EMİNEVİM İNSAN KAYNAKLARI VE DESTEK
GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

İnsan kaynakları yönetiminin tecrübeli ismi Dr. İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Türkiye’nin 122 noktasında 1500’ü aşkın çalışana sahip Eminevim’in insan kaynakları süreçlerine, yapılan yeni atamayla Dr. İrfan Gültaş liderlik edecek. Ulusal ve uluslararası ölçekteki farklı şirketlerde 25 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Gültaş, tasarruf finansman sektörünün kurucusu ve lider şirketi Eminevim’in büyüme hedefleri doğrultusunda insan kaynakları stratejilerinin belirlenmesi, çalışan bağlılığının desteklenmesi, performans odaklı ve yenilikçi bir kurumsal kültür oluşturulması kapsamında gerçekleştirilecek İnsan kaynakları uygulamalarının yönetiminden sorumlu olacak.

Dr. İrfan Gültaş hakkında

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'ndeki lisans eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi'nde Davranış Bilimleri alanında yüksek lisansını ve aynı üniversitede İnsan Kaynakları alanında doktora eğitimini tamamlamıştır. İnsan Kaynakları alanında bankacılık, perakende, hızlı tüketim ve hizmet sektörlerinde ulusal ve uluslararası ölçekteki farklı şirketlerde 25 yılı aşkın tecrübesi bulunan Gültaş, finans alanında Garanti Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası ve son olarak Vakıf Katılım Bankasında üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL