• Geri dön

  • 1.812 Görüntülenme

  • 259 Haber

  • 1.393 İşletme görüntülenme


Et kesiminde büyük kolaylık sağlayan ve sofralara şık bir görünüme kavuşturan Bambum Pitera steak seti, et sunumlarına farklı bir keyif katmak için üretildi. 4 adet çatal ve 4 adet bıçak takımından oluşan Bambum Pitera steak seti, lokum gibi pişmiş etlerin hakkını veriyor. Gövdesi çelikten sapları ise çelikle perçinlenmiş bambudan oluşan çatal ve bıçak takımı, kalitesi ile steak sunumlarında tarzını ortaya koyuyor. Sizi ve sevdiklerinizi restorandaymış gibi hissettiren Bambum Pitera steak seti, en leziz et yemeklerini sunumlarıyla kusursuz kılıyor.

Döküm tavada, fırında veya mangalda pişirilen etlerin keyfine varmak sunum alternatifleriyle daha çekici bir hal alıyor. Klasik çatal ve bıçak takımlarıyla büyük bir eziyete dönüşen et yemekleri Bambum Pitera Steak seti ile büyük kolaylık sunuyor.

Gövdesi çelikten, sapları ise çelikle perçinlenmiş bambudan üretilen Bambum Pitera steak seti, en özel yemek davetlerinize ayrı bir şıklık kazandırıyor. Bambum steak tahtalarında sunacağız et yemekleriniz ile Pitera steak seti sofralarda muhteşem uyumu yakalıyor. Sizi ve sevdiklerinizi restorandaymış gibi hissettiren Bambum Pitera steak seti, evde et keyfini ayrıcalıklarıyla yaşamanızı sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL