• Geri dön

  • 452 Görüntülenme

  • 28 Haber

  • 691 İşletme görüntülenme


GROHE’den en üst düzeyde hijyen sunan klozet sistemleri
GROHE, ISH Fuarı’nda klozet sistemi portföyüne eklediği ve her ihtiyaca yönelik çözümler sunan ürünleri sergiledi. Manuel bide klozet kapağı, elektrik bağlantısı olmaksızın su ile temizliğe olanak verirken, Sensia Arena, bireysel ayarlardan yenilikçi antibakteriyel özelliklere kadar, mümkün olan en yüksek rahatlık ve hijyeni sağlıyor

Son birkaç on yıl içinde, banyo tamamen fonksiyonel bir alandan konforlu bir yaşam alanına dönüştü. ISH Fuarı’nda GROHE günlük hijyen alışkanlıkları üzerinde belirleyici bir role sahip olan klozetteki yenilikçi uygulamaları ve ürünleri sergiledi ve tuvalet seramik ürünleri için yeni manuel bide klozet kapağını tanıttı. İster kiracı olun isterse ev sahibi, tam entegre GROHE Sensia Arena klozet sistemine getirilen bu alternatif sayesinde, tuvalet seramik ürünlerini değiştirmek zorunda kalmaksızın, cazip bir fiyatla su ile keyifli ve tatmin edici temizlik olanağı sağlıyor. Aynı zamanda, GROHE, popüler Sensia Arena klozet sistemi ile en yüksek standartta kişisel hijyen de sunuyor.

Dayanıklı Duroplast’tan yapılan GROHE bide klozet kapağı, klasik klozet sisteminin yıkama özelliğine sahip. Modern tasarımı fonksiyonellik ile birleştiren kapak, temizlik için su kullanımı sayesinde kesin bir tazelik hissi veriyor. Mekanizmanın tamamen su şebekesinin basıncına tabi olması, elektrik bağlantısına olan ihtiyacı da ortadan kaldırıyor. Kolaylıkla temizlenebilen dayanıklı Duroplast klozet kapağı, var olan seramik ürününü değiştirmek veya bir enerji kaynağına bağlamak zorunda kalmaksızın her geleneksel klozeti hızlıca ve kolaylıkla yükseltmek için kullanılabiliyor. Tek yapılması gereken, klozet kapağını değiştirmek. Bide klozet kapağı, ince ve düz tasarımı sayesinde, banyo ile tam bir uyum içinde GROHE Bau seramik yelpazesini mükemmel şekilde tamamlıyor.

Bide klozet kapağının kullanımı, etkin olduğu kadar basit de: yana takılı kumanda kolunun yardımıyla, biri kadınlara özel duş, diğeri de standart duş için olmak üzere, iki farklı duş kolu kontrol edilebiliyor. Uygulanan hoş su basıncı, temizlik için tuvalet kağıdı kullanımını gereksiz hale getiriyor. Her iki duş kolu da, her kullanımdan önce temizleniyor ve eksiksiz hijyeni garanti ediyor.

Yepyeni bir düzeyde hijyen
Sensia Arena klozet sistemi, en üst düzeyde rahatlık ve hijyen sağlıyor. Su basıncının gücü, her iki yıkama kolunun da konumu, ayrı ayrı arzulanan sıcaklık ve jet tipi kullanıcı tarafından kontrol edilebiliyor. Yeniden tasarlanan yeni Sensia Arena uzaktan kumandası, artık çok daha ince ve daha modern görünümü ile sunuluyor. İyi tanımlanmış ve net şekilde yerleştirilmiş resimli şemalar, ergonomik olarak tasarlanmış kontrol ünitesini kullanmayı daha da kolaylaştırıyor.
Sensia Arena, pratik kullanım açısında da birçok avantaj sunuyor. Koku gidermeye ek olarak, bu her alanda başarılı klozet sisteminin yıkama kolları her kullanım öncesi ve sonrasında otomatik olarak temizleniyor. Yıkama kolları, kullanılmadıklarında antibakteriyel özelliklere sahip, çıkartılabilir bir su çıkış noktası kapağının arkasına güvenle saklanarak, bakteri büyümesini yüzde 99.9 oranında önlüyor. Yenilikçi AquaCeramic kaplama, kenarsız klozet tasarımı ve güçlü Üç Girdaplı yıkamaya ek olarak, klozet sistemi aynı zamanda mümkün olan en yüksek hijyen için yeni ve yenilikçi bir teknolojiyi de içinde bulunduruyor. PlasmaCluster[1] teknolojisi, tuvaletin içine ve havaya yayılan pozitif ve negatif iyonlar bırakıyor. İyonlar, temas ettikleri mikrop ve bakterilerin yapısını yok ederek bunları zararsız hale getiriyor.

GROHE Rapid SLX: akıllı gömme montaj
Eksiksiz banyo çözümlerinde dünyanın önde gelen markalarından GROHE, ISH’de tesisatçılara banyo tasarımında maksimum özgürlük sunan ürünleri ile yeni pratik çözümlerini de tanıttı. Yeni Rapid SLX’in gömme montajının akıllı özellikleri, gelecekteki değişikliklerden etkilenmeyen ürünler, hızlı montaj, kolay kullanım ve duvar önünde maksimum çeşitlilik sunuyor. Yıkama sistemine cömert ölçülerde ergonomik erişim sayesinde, potansiyel ayarlar derhal yapılıp tüm bağlantılara kolaylıkla erişilebiliyor. Son derece pratik bir özellik olan entegre akış yöneticisi, yıkamanın gücünü düzenlemeyi kolaylaştırıyor. Başarılı montaj ve banyonun tamamlanmasının ardından dahi, tahliye vanasını yerinden çıkarmaya gerek kalmadan, yıkamanın gücü birkaç saniye içinde yeniden ayarlanabiliyor. Dolayısıyla, panel, yıkama esnasında istenmeyen sıçrama ve taşmaya yol açmaksızın, yıkama ile kenarsız klozet arasında mükemmel etkileşime imkan veriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL