• Geri dön

  • 1.819 Görüntülenme

  • 259 Haber

  • 1.394 İşletme görüntülenme


İtalyanlara özgü moka pota farklı bir anlayış kazandıran Taşev, Bologna Moka Pot’un sınır tanımayan tasarımıyla kendine hayran bıraktırıyor. Alt bölmedeki hazneye konulan su ile ocakta kaynamaya bırakılan Taşev Bologna Moka Pot, kahvenin enfes tadına varmanızı sağlıyor. Üst bölmede bulunan bardak koyma yeri bulunan Taşev Bologna Moka Pot, tasarımının yanı sıra fonksiyonelliği ile dikkat çekiyor. Kırmızı, siyah, gri ve gümüş renk seçeneğiyle satışa sunulan Taşev Bologna Moka Pot, benzersiz lezzetiyle damaklara unutulmaz bir tat bırakıyor.

İtalya’da her mutfağın olmazsa olmazı moka potta farklı bir tasarıma imza atan Taşev, Bologna Moka Pot’u kahve severlerin beğenisine sunuyor.

Makine kullanmadan direkt ocak üzerinde en lezzetli kahveleri elde edildiği Taşev Bologna Moka Pot, en büyük yardımcınız oluyor. Benzersiz tasarımıyla damaklarda enfes bir tat bırakan Taşev Bologna Moka Pot, kırmızı, siyah, gri ve gümüş renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. 50 CC'lik döküm alüminyum haznesiyle uzun süre sıcak duran Taşev Bologna Moka Pot,

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL