• Geri dön

  • 1.839 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 689 İşletme görüntülenme


Deborah Milano sadece Watsons Mağazalarında , Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

Deborah Milano’nun yeni göz makyaj ürünleriyle yıldızlara ulaşan kirpiklere ve çarpıcı bakışlara sahip olun! Deborah Milano’nun yepyeni göz makyaj ürünleriyle yaratacağınız çarpıcı görünümüzle gücünüz gözlerinizden okunacak!

Deborah Milano 24 Ore Instant Volume Up To The Stars Maskara / 89,95 TL

Deborah Milano 24 Ore Instant Volume Up To The Stars Maskara ile kirpikleriniz yıldızlara ulaşsın! 3 kattan fazla hacim kazandıran etkisiyle anında daha uzun ve daha kıvrımlı kirpikler! Fiber fırçası sayesinde kolayca uygulanan ve tüm kirpikleri eşit derecede kavrayarak gün boyu sürecek bir “WOW” etkisi yaratan Deborah 24 Ore Instant Volume Up To The Stars Maskara; ipek proteinleri ile zenginleştirilmiş formülüyle kirpiklerinize yumuşak bir dokunuş bırakır.

Deborah 24 Ore Extra Kalem Eyeliner / 69,95 TL

Deborah 24 Ore Extra Kalem Eyeliner ile 24 saat eyelinerınızın keyfini çıkarın! Deborah 24 Ore Extra Kalem Eyeliner yumuşak ve esnek kıllardan üretilmiş yenilikçi fırçası ve özel yapısıyla kolayca uygulanır ve içeriğindeki ultra yoğun pigmentasyon sayesinde güçlü bir görünüm sağlar.

Deborah 24 Ore Extra Kalem Eyeliner Pen Mat/ 69,95 TL

Deborah 24 Ore Extra Mat Kalem Eyeliner ile kusursuz çizgiler! 0.4 mm, ince, esnek keçe aplikatörü sayesinde kolayca uygulanan Deborah 24 Ore Extra Mat Kalem Eyeliner, bulaşma yapmayan özel mat formülü ile 14 saate kadar kalıcıdır ve suya dayanıklıdır. Oftalmolojik olarak test edilip onaylanmış Deborah 24 Ore Extra Mat Kalem Eyeliner’ı yaklaşık 500 uygulamaya kadar kullanabilirsiniz.

Deborah 24 Ore Waterproof Eyeliner / 69,95 TL

Deborah 24 Ore Waterproof Eyeliner ile net çizgiler! Özel olarak tasarlanmış 0,2 mm inceliğindeki aplikatörü sayesinde kolayca uygulanan Deborah 24 Ore Waterproof Eyeliner suya ve dağılmaya dayanıklı formülü sayesinde 20 saate kadar kalıcıdır. Parlak ve mat bitişli olmak üzere 2 farklı seçeneği bulunan Deborah 24 Ore Waterproof Eyeliner oftalmolojik olarak test edilip onaylanmıştır ve hızlı kuruma özelliğine sahiptir.

**Belirtilen fiyatlar Aralık güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL