• Geri dön

  • 2.103 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Yılbaşı kombinlerinin tamamlayıcısı olan aynı zamanda da sevdiklerinize hediye alternatifi sunan Kinetix’in yeni sezon koleksiyonunda yer alan bot ve sneakerlar; taban ve bağcık detaylarıyla dikkat çekiyor. Yeni yılda adımlarına konfor katmak isteyen kadın, erkek ve çocuklar aradıkları tüm modelleri Kinetix’te buluyor!

Kinetix’in Kış Koleksiyonu’nda yer alan modeller, yeni yıl kombinlerinize uyumla eşlik ederken, hediye alternatifleriyle sevdiklerinizin kendilerini özel hissetmeleri için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Sezon modasını yansıtan, pembe, siyah, taba, kahverengi, gri ve hâkî renklerinin öne çıktığı koleksiyona havalı tabanlar, bağcık detayları, toka ve cırt cırt detayları eşlik ediyor.

Gün boyu rahatlık sunan Kinetix Koleksiyonu, sneaker ve bot alternatifleriyle kadın, erkek ve çocukların yeni yıl heyecanına ortak oluyor. Suya dayanıklı özelliği ve tırtıklı taban yapısı sayesinde soğuk havaların en kullanışlı parçası olan botlar, doğa yürüyüşlerinin de vazgeçilmezi oluyor. Tercihini spor şıklıktan yana kullananların seçimi ise elbette sneakerlar. Ofise giderken, hafta sonu yürüyüşlerinde ve hayatın her alanında kombinlerin en güzel tamamlayıcısı olacak modeller, modern çizgisiyle Kinetix’te sizleri bekliyor.

Yeni yıl alışverişi için sayısız hediye alternatifi sunan Kinetix Koleksiyonu’nu; tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr‘de ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL