• Geri dön

  • 3.403 Görüntülenme

  • 337 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Doğtaş, leke tutmayan ve kolay temizlenme özelliği bulunan yeni kumaş teknolojisiyle, koltuk takımlarını sağlıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

Konforlu ve fonksiyonel tasarımlarıyla fark yaratan Doğtaş, bu alanda da uyguladığı inovatif ve teknolojik yenilikleri ürünlerine yansıtmaya devam ediyor.

Evin genel hijyeniyle birlikte, çocuk ve evcil hayvan dostu mobilyaların malzemesi, rengi ve yapısının da önemini göz önünde bulunduran Doğtaş, yeni Easy Clean kumaş opsiyonlarıyla fark yaratıyor.

Su ve leke tutmayan koltuklar

Doğtaş kartela ailesine katılan Easy Clean kumaşlar kadifemsi yapısıyla leke tutmayan ve kazayla oluşabilecek tüm inatçı lekelerin kolayca temizlenebilme özelliğinin yanı sıra, görüntüsüyle de koltuk döşemelerine estetik bir dokunuşta bulunuyor.

Easy Clean kumaşların sahip olduğu yüksek oranda su iticilik özelliği sayesinde, dökülen bir sıvının kumaş yüzeyinde uzun süre kalması, kolayca temizlenebilmesine olanak sağlıyor ve kumaştaki herhangi bir çizik veya lekelenmenin yalnızca nemli bir bez yardımıyla temizlenmesi ilk günkü görüntüsünün sağlanması için yeterli oluyor.

Easy Clean kumaş teknolojisi, koltuklarda hijyen sağlanmakla birlikte, daha az yıkama gereksinimiyle uzun kullanım süresinde fayda sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL