• Geri dön

  • 3.041 Görüntülenme

  • 337 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Şıklığı ve fonksiyonel rahatlığı bir arada sunan Marissa Koltuk Takımı, üst düzey konforlu oturumunu, uzanma ve yatak imkânı sunan relax mekanizma ile bir üst seviyeye çıkarıyor.

Yaşam alanlarına spor ve şık bir tasarım anlayışını taşıyan Marissa Koltuk Takımı, modern çizgisi ve göz dolduran tok yapısıyla dinamik bir atmosfer yaratıyor. 2’li ve 3’lü kanepelerde kullanılan kapitone detaylarının, renk geçişli berjerlerle kombinlendiği koleksiyon, country tarzının rahatlığını ve sadeliğini yansıtıyor.

Keten ve nubuk kumaş alternatiflerinin, soluk lacivert ve toprak tonlarında hayat bulduğu tasarımlar, zengin renk çeşitliliği barındıran desen kumaşlarıyla tamamlanıyor. Marissa Koltuk Takımı’nın yüksek, krom füme renkli metal ayakları hem kullanım kolaylığı hem de farklı tarz birçok mobilya ile kolay kombinasyon imkânı sunuyor. Relax mekanizması sayesinde konforlu oturumuna uzanma imkanını da ekleyen Marissa Koltuk Takımı, yaşam alanlarında ihtiyaç duyulan konforun yeni adı olmaya aday.

Farklı koleksiyon kombinleriyle dikkatleri üzerine çeken Doğtaş, Marissa koleksiyonun koltuklarını, Arora ve Aura orta sehpaların sade duruşları ve Hector koleksiyonunun nötr renk tonlarıyla kombinlemeyi öneriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL