• Geri dön

  • 347 Görüntülenme

  • 28 Haber

  • 691 İşletme görüntülenme


Sadece Dünya Su Gününde Değil, Yılın Her Günü Her Damlası Kıymetli
GROHE’nin inovasyonları, sürdürülebilir su yönetimine katkı sağlıyor
Suyun sürdürülebilir kullanımında GROHE’nin geliştirdiği ürünler ve inovasyon çok önemli bir rol oynuyor. GROHE su sistemleri ve filtreli bataryalar, sürdürülebilir ve güvenli bir su keyfi sunarken, dijitalleşme, akıllı ve sürdürülebilir su yönetimine imkan veriyor. 

Eksiksiz banyo çözümleri ve mutfak bataryalarında dünyanın önde gelen markası GROHE dünyanın en kıymetli kaynağı olan suyun yönetimine ve sürdürülebilir kullanımına inovasyonları ve dijitalleşmiş akıllı ürünleriyle katkı sağlıyor. Birleşmiş Milletler tarafından belirlenen 22 Mart Dünya Su Günü vesilesiyle GROHE, “Kimse Geride Bırakılmayacak – Herkes için Su ve Sıhhi Tesisat” söylemiyle kitlelerin dikkatini temiz suya erişimin sadece o ülkelerin değil, dünyanın sorunu olduğuna dikkat çekiyor.

Suyun sürdürülebilir kullanımı, GROHE markasının önceliği
Sıhhi tesisat ürünlerinde dünyanın önde gelen markalarından GROHE, misyonunu insanların suyu bilinçli ve sürdürülebilir şekilde kullanmasına imkan veren akıllı teknolojilerin geliştirilmesi olarak belirliyor. Dünya Su Günü’nün suyun bulunabilirliği ve sürdürülebilir yönetimine dair yaklaşımı, GROHE markasının sürdürülebilirlik hedeflerinin de ayrılmaz bir parçasını oluşturuyor. GROHE Yönetim Kurulu’nda yer alan ve sürdürülebilirlik konusundaki operasyonlardan sorumlu İcra Direktörü Thomas Fuhr, “GROHE’nin amacı, kullanıcıların su ve enerji kaynaklarını güvenli ve sorumlu şekilde kullanmasına imkan veren ürünleri tasarlayıp üretmek. Ayrıca, sürekli olarak, operasyonlarımızın içi ve ötesinde kaynakları korumak için çaba gösteriyoruz,” diyor.

Plastiklerin olmadığı, sürdürülebilir bir su seneyimi için su sistemleri
Lezzetli, filtrelenmiş ve optimum içme sıcaklığında soğutulmuş, içme suyu, orta veya sodalı suyu doğrudan mutfak bataryasından sunan GROHE Blue Home su sistemi, rahatlık ve keyfi zarif ve sürdürülebilir bir biçimde bir araya getiriyor: Zaman alan su alımları, rahatsız edici su damacanaları veya kasa kasa suları sırtlanmak artık tarihe karışıyor. GROHE Blue ile dört kişilik bir aile, yılda ortalama olarak 600 plastik şişe kullanmaktan kaçınarak çevreye de fayda sağlıyor: CO2 tüketimi, şişeli suya kıyasla yaklaşık yüzde 61 oranında azaltılırken, ayrıca ortaya çıkan plastik ve ambalaj atıklarının miktarı da azalıyor.[1]

Dünyanın dört bir yanında musluktan güvenli içme suyu için filtreli bataryalar
Dünyanın birçok bölgesinde musluktan su içmek bir tercih olabilirken, su kalitesinin yetersiz olma nedeniyle musluk suyunun içme suyu olarak kullanılamadığı pek çok ülke bulunuyor. Bu nedenle de mutfakta günlük kullanımda şişe suyu sıklıkla mevcut musluk suyunun yerini alıyor. GROHE Blue Pure filtreli bataryaları, BWT markası tarafından iki farklı versiyonu sunulan en son filtre teknolojisi ile doğrudan bataryadan maksimum lezzet ve güvenlik sunuyor. Ultrasafe versiyon, klor, biyosit ve haşere ilaçlarını temizleyerek su kalitesinin düşük olduğu bölgelerde normalde içilemez olan suyu güvenli hale getiriyor. GROHE Blue Pure, resmi tedarikçilerin sağladığı musluk suyunun her mutfak veya banyodaki her türlü uygulamada sınırlama olmaksızın kullanılmasına imkan tanıyor.

Suyun doğru kullanımı için akıllı su yönetimi
GROHE Sense ve Sense Guard akıllı su güvenlik sistemi ile, GROHE, akıllı bir su güvenliği ve su yönetim sisteminin temellerini de attı. Geleceğin çığır açan inovasyonu, bir ev veya apartmanın su tüketiminin tam olarak takip edilebilmesine imkan verirken, su ve enerji fiyatları açısından müşterilerin maliyetlerini hassas bir şekilde görmesini de sağlıyor. Kıymetli bir kaynak olan suyun tam olarak kontrol edilmesini sağlıyor. GROHE markası hem suyun dikkatli kullanımına önem veriyor, hem de müşterilerine dijitalleştirilmiş ürün özelliklerini uygulayarak suretiyle, bu kıymetli kaynağın günlük kullanımı hakkında bilinçli kararlar alma fırsatını sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL