• Geri dön

  • 489 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 1.997 İşletme görüntülenme


Minimal çizgiler ve ekose desenler
Giovane Gentile’den ‘sanattan modaya ilham’ veren tasarımlar

Doğanın doğuşuna tanıklık ettiğimiz bu günlerde Giovane Gentile, yeni sezonu sentetik unsurlardan uzak, doğal, hafif, güçlü ve esnek kumaşlarla karşılıyor. Minimal çizgilerin ve ekoselerin ağırlıklı olarak kullanıldığı İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla Giovane Gentile, soft ve dinamik bir bahara herkesi davet ediyor. 

Baharın tüm enerjisini kumaşlarına kodlayan Giovane Gentile, 2019 İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla sıradanlığa meydan okuyor. 

Güçlü karakterler ve güçlü kombinasyonlar…

Yeni gelen mevsimin heyecanını ve sıcaklığını sentetik unsurlardan uzak, doğal, hafif, güçlü ve esnek kumaşlarla buluşturan Giovane Gentile, stiline değer veren her centilmenin hayatında önemli bir yer alıyor. Sanattan modaya uyarlanan tasarımların ön planda olduğu Giovane Gentile 2019 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda baharı müjdeleyen çiçek ve şal desenleri de kendine yer buluyor. Koleksiyonda yer alan jakarlı kumaşlar ve doğal dokusuyla nefes alan pamuk trikolar, baharın serin akşamlarını rahatlıkla karşılamanıza izin veriyor. Geçmişten günümüze hiçbir zaman vazgeçilmeyen yelekli takım elbiseler, sınırları zorlayan detay ve aksesuarlar, ekose keten pantolonlar ve çok daha fazlası yeni koleksiyonda hayat buluyor.

Marjinal ve modern çizgiler…
Yeni sezon koleksiyonundaki tasarımlar bu sene doğal ve hafif kumaşlar, marjinal ve modern çizgilerle birleşerek modaya uyarlanıyor. Çizgili ve ekose desenlerin ön planda olacağı bu sezon, gri, lacivert ve indigo mavisinin harmonisiyle beylerin hem iş hem de gündelik hayata hazırlanmasına yardımcı oluyor. Koleksiyonda yer alan mavi blazer, kemik rengi pantolon ve asimetrik baskı desenli gömlekler ise casual tarz seven beylerin tercihi oluyor.

Felsefe; rahatlık…

Günün her saatinde kendi rahatlığını düşünen beyleri de unutmayan Giovane Gentile, yüksek kaliteli malzemeler ile tasarlanan spor koleksiyonuyla da beğeni kazanıyor. Eşofman tasarımıyla spor yaparken ya da hafta sonu tatillerinde de rahat ve şık olmak isteyenlere seslenen Giovane Gentile, oldukça konforlu bir günün kapılarını aralıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL