• Geri dön

  • 305 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 82 İşletme görüntülenme


Hedef; Guanghzou, Pekin ve Shangay’da mağaza açmak
Kilim Mobilya, geçtiğimiz günlerde Çin’in en büyük kenti Guangzhou’da düzenlenen Guangzhou Mobilya Fuarı’na katıldı. Fuar kapsamında tasarım harikası ürünlerini dünyanın farklı noktalarından gelen sektör temsilcileriyle buluşturma imkanı bulan Kilim Mobilya, önemli iş birliklerine imza attı. 

Türkiye mobilya sektörünün önemli temsilcilerinden Kilim Mobilya, geçtiğimiz günlerde 43’üncü kez düzenlenen Guangzhou Mobilya Fuarı’na yeni nesil ürünleriyle damga vurdu.

Afrika, Güney Amerika, Ortadoğu ve Uzakdoğu’dan çok sayıda ziyaretçiye Türk mobilyasını tanıtma fırsatı yakalayan Kilim Mobilya, bu sayede önemli iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Singapur, Panama, Güney Afrika’dan gelen sektör profesyonelleriyle yeni iş bağlantılarını gerçekleştiren Kilim Mobilya, ürünleriyle yeni pazarlara ulaşma noktasında önemli mesafeler kat etti.

Kilim mobilya olarak Honk Kong’a ürünlerini ihraç ettiklerini söyleyen Kilim Mobilya Genel Müdürü Cihat Şahin, “Honk Kong’ da bulunan iş ortaklarımız ile 4 yıldır işbirliği içerisindeyiz. Kilim Mobilya ürünlerini onların sayesinde son tüketiciyle buluşturuyoruz. Fuar kapsamında Çinli birçok sektör profesyonelleriyle buluşma ve görüşme şansı yakaladık. Bu görüşmeler neticesinde önemli kararlar aldık ve maksimum 2 yıl içerisinde Guanghzou, Pekin ve Shangay’da mağaza açmayı hedefliyoruz. Tabii henüz olgunluk aşamasında olan bu planlarımız ileriki günlerle netleşecek” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL