• Geri dön

  • 1.420 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Organize perakende sektörünün köklü şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım 25’inci yılında, doğayı korumaya yönelik farkındalık yaratmak amacıyla, ulaşılması zor alanlarda insansız hava araçları ecoDrone’larla binlerce tohum topu atışı gerçekleştirdi.

Tepe Emlak Yatırım, 25’nci yılını kutlarken, insana, doğaya ve tüm canlılara saygı ve sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bugün dünyada karşılaştığımız küresel ölçekte en büyük meselelerden biri olarak görülen iklim değişikliği ile mücadele kapsamında Tepe Emlak Yatırım, doğayı korumaya yönelik farkındalık yaratmak amacıyla bir işbirliğine imza attı. Küresel iklim krizine karşı sürdürülebilir ve inovatif çevre teknolojileri geliştiren ecording ile ülkemizin ağaçlandırılmasına destek olan Tepe Emlak Yatırım, #doğamıziçinyeniden projesiyle 25’inci yılına özel binlerce tohum atışı gerçekleştirdi.

Doğayı korumaya yönelik farkındalık yaratmayı amaçlıyor

Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Deniz Bozan, “Sektördeki 25 yılımızı geride bırakırken, doğaya ve insana saygılı bir şirket olmayı her zaman önceliğimiz olarak görüyoruz. Ülkemizin dört bir yanında daha güzel bir gelecek yaratma hedefiyle sürdürülen iklim değişikliği ile mücadele çalışmalarına destek verdiğimiz için gurur duyuyoruz. Yatırımlarımızı çevre odaklı bir yaklaşımla sürdürüyor, çalışanlarımız ve ziyaretçilerimizin çevre bilincine katkı sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Tepe Emlak Yatırım’ın sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda bugüne kadar pek çok projeye hayat verdik. Alışveriş merkezlerimizde, çocuklar, gençler ve yetişkinlerin dahil olabileceği çevre bilincini oluşturmaya çeşitli projeler gerçekleştirdik. Çalışanlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte, daha çevreci bir yaklaşımla hizmetlerimizi sürdürmeye gayret ettik. Doğayı korumak adına gösterdiğimiz çalışmalarımızla, sektöre örnek olabilecek bir çizgide ilerledik. Bu doğrultuda şirketimizin kuruluş yıl dönümünde de doğayı korumaya yönelik farkındalık yaratma amacıyla çok değerli bir çalışmayı hayata geçirdik. Ecording ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde ulaşılması zor alanlarda insansız hava araçları ecoDrone’larla binlerce tohum topu atışı gerçekleştirdik. Tohum toplarını, yaşamlarını kırsal alanlarda sürdüren, ekonomik ve sosyolojik açıdan iklim krizinin sonuçlarından etkilenen kadınlar ile üreterek, sürdürülebilir ve doğaya hayat veren bir gelir kaynağı oluşturduk.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL