• Geri dön

  • 240 Görüntülenme

  • 37 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


ÇiçekSepeti ve Akbank’ın yaptığı iş birliği ile ödemelerini Akbank’tan alan ÇiçekSepeti satıcıları, bankacılık ürün ve hizmetlerine avantajlı fiyat ve oranlarla sahip oluyor.

Türkiye’nin lider e-ticaret platformlarından ÇiçekSepeti ve Akbank iş birliğiyle işlerini dijitalleştirmek isteyen ve ÇiçekSepeti’nden satış yapan firmaları çok özel fırsatlar bekliyor.

Akbank, ÇiçekSepeti satıcılarına özel, bankacılık hizmet ve ürünlerini avantajlı fiyat ve oranlarla sunmaya başladı. ÇiçekSepeti ödemelerini Akbank üzerinden havale olarak alan satıcılar hoş geldin avantajları ile 12 ay boyunca para transferlerini ücretsiz yapabilecek. Satıcılara özel avantajlı faiz oranları ile kredi desteği de sağlanacak.

ÇiçekSepeti satıcıları, her ay güncellenen ticari kart chip para kampanyalarından yararlanabildikleri gibi, üye işyeri olmaları durumunda avantajlı POS oranları ile de işlem yapabilecekler.

Bu işbirliği kapsamında Akbanklı KOBİ’lere özel, ÇiçekSepeti pazaryerinde satıcı olduklarında 31 Ocak 2022 tarihine kadar, toplamda 30.000TL'ye kadar olan satışlar için 0 komisyon, ücretsiz listeleme bedeli ve 500 TL değerinde reklam bütçesi gibi imkanlar da sunuluyor.

Elektronik, moda, takı & aksesuar, kişisel bakım, anne&bebek, ev&yaşam, kozmetik, hobi ve oyuncak gibi pek çok farklı kategoride milyonlarca ürünü satışa sunan ve KOBİ’lerin dijitalleşmesine her dönem büyük katkı sunan ÇiçekSepeti, Akbank ile yaptığı yeni iş birliği ile KOBİ’lere olan desteğini arttırarak devam ettiriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL