• Geri dön

  • 1.809 Görüntülenme

  • 259 Haber

  • 1.394 İşletme görüntülenme


İtalya’ya özgü kahve demleme gereçlerinden olan moka potlar, daha pratik kahveye ulaşmak isteyenlere büyük kolaylık sunuyor. Makine olmadan ocak üzerinde elde edilen kahveler, Taşev Alicia Moka Pot ile kahve keyfinizi ikiye katlıyor. Ergonomik tasarımı ile rahat kullanım imkanı tanıyan Taşev Alicia Moka Pot, 3 ve 6 fincan seçenekleriyle satışa sunuluyor. İtalyan kahve severlerin vazgeçilmezi olan Taşev Alicia Moka Pot, cam haznesiyle farklılık kazandırıyor.

İtalya’da her evde bulunan moka potlar, lezzetinin ünüyle sınırları aşmış durumda. Taşev’in geliştirdiği moka potlar, geniş ürün çeşitliliğiyle pratik bir kullanım vadediyor.

En lezzetli filtre kahveler için Alicia Moka Pot’u satışa sunan Taşev, makine kullanmadan direkt ateş üzerinde tadına doyum olmayan kahveler elde etmeyi sağlıyor. 3 ve 6 fincan seçenekleriyle kullanıcılarının beğenisine sunulan Taşev Alicia Moka Pot, kusursuz tasarımı ve cam haznesiyle kahve keyfinizi ikiye katlıyor. Kahvede yeni lezzetler arayanların tercihi olan Taşev Moka Pot, hızlı ve pratik şekilde kahve hazırlamanın en iyi yöntemlerinden oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL