• Geri dön

  • 376 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 484 İşletme görüntülenme


Tatile renk geliyor!

D&R Sömestir Festivali’nde

minikler eğlenceyle buluşuyor!

Sömestir tatiline giren çocuklar, D&R'ın neşeli ve eğitici dünyasında keşiflerle dolu bir serüvene çıkıyor. Kültür, sanat ve eğlenceyi tek çatı altında buluşturan D&R, çocukları aileleriyle birlikte için dopdolu bir program içeren D&R Sömestir Festivali’nin keyfini çıkarmaya davet ediyor. 22-23 Ocak’ta D&R İstinyePark, 29-30 Ocak’ta D&R Hilltown’da gerçekleşecek D&R Sömestir Festivali, birbirinden eğlenceli atölye çalışmaları ve etkinliklerle yarıyıl tatiline renk katıyor.

Atölye çalışmaları ve etkinlikler hem eğlendiriyor hem öğretiyor

Minikler, başlı başına bir eğlence ortamı sunan D&R Sömestir Festivali’nde gönüllerince eğlenip, çocuk olmanın tadını çıkarıyor. D&R, geliştirici ve eğlenceli aktivitelerle dolu etkinliklerde hem çocukları hem de aileleri ağırlıyor. Slime atölyesinden boyamaya, origamiden robotlarla oynamaya, yaratıcı yazarlık atölyesinden tasarıma, anı magneti oluşturmadan puzzle etkinliğine kadar, hem yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri hem de enerjilerini harcayabilecekleri birbirinden farklı aktiviteler festivalde küçükleri bekliyor. Festivale, 22-23 Ocak’ta D&R İstinyePark, 29-30 Ocak’ta D&R Hilltown mağazaları ev sahipliği yapacak.

Çocuklar kendi slime’ları ile eğlenecek

D&R ziyaretçileri; Elmer’s ile Renkli Slime Atölyesi’nde eğlencenin tadını çıkaracak. Atölye çalışmasında çocuklar, kendi slime’larını istedikleri renklerde hazırlayarak yaratıcılıklarını geliştirecek.

Resim çizmenin inceliklerini öğrenecekler

Sharpie ile Küçük Ressamlar Atölyesi’nde içlerindeki küçük ressamı keşfedecek minikler, beyaz bir duvara sınırları aşarak özgürce istedikleri resimleri çizerek duvarı boyayacak.

Küçük mucitlerin buluşması

Origami sanatçısı ve yazar Sema Yalı’nın çocuklarla gerçekleştireceği atölye çalışmasının yanı sıra Silverlit Robot ile Küçük Mucitler etkinliği de festival katılımcılarıyla buluşacak. Teknolojiye hakim olan çocuklar, etkinlikte en merak ettikleri robotları kullanma şansı bulurken onlara komut vererek hareket ettirecek. Robotlarla birebir oynayıp deneyim kazanacak küçük mucitler, kodlama ile de programlama öğrenme fırsatı bulacak.

Geleceğin tasarımcıları bir arada

Çocukların kendi modellerini oluşturacağı Top Model etkinliğinde; model çiziminin üstüne kumaş desenli kağıtlar, aksesuarlar verilerek modanın kapıları miniklere açılacak. Geleceğin tasarımcıları, istedikleri elbise modelini top modelin üzerine yansıtarak hem hayal güçlerinin hem de yeteneklerinin farkına varacak.

Hogwarts’ın eğlenceli dünyasına yolculuk

Harry Potter ile Puzzle Dünyası etkinliği de festivaldeki eğlenceli aktiviteler arasında. Harry Potter dünyasını puzzle ile bir kez daha keşfedecek çocuklar, eğlenirken takım çalışmasını da öğrenecek.

Yeni Virginia Woolf ve yeni Dan Brown’lar burada

Renan Özdemir, Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’nde yazarlığın püf noktalarını D&R ziyaretçileriyle paylaşacak. Çocuklar, “Nasıl yazar olunur”, “Yazar olmak için neler gereklidir” gibi soruların cevaplarını öğrenecek.

Çocuklar hayal dünyalarını magnetlere yansıtacak

Fuji Instax ile Anı Magnetleri Oluşturma etkinliği, keyifli anlara sahne olacak. Etkinlikte, anı olarak fotoğraf çektiren çocuklara magnetli çerçeve hazırlatılarak atölye çalışması gerçekleştirilecek. Çocuklar istedikleri renkte çubuklar ve aksesuarlarla hayal güçlerindeki en iyi çerçeveyi tasarlayacak.

Program

22 Ocak Cumartesi, D&R İstinyePark

11.00-12.30

Elmer’s ile Renkli Slime Atölyesi

13.00-15.00

Sharpie ile Küçük Ressamlar Atölyesi

15.15-16.15

Renan Özdemir Yaratıcı Yazarlık Atölyesi

16.30-17.30

Fuji Instax ile Anı Magnetleri Oluşturma

17.45-19.00

Top Model ile Kendi Top Model’ini Oluştur

23 Ocak Pazar, D&R İstinyePark

11.00-12.30

Sharpie ile Küçük Ressamlar Atölyesi

13.00-15.00

Harry Potter ile Puzzle Dünyası

15.15-16.15

Fuji Instax ile Anı Magnetleri Oluşturma

17.45-19.00

Silverlit Robot ile Küçük Mucitler

29 Ocak Cumartesi, D&R Hilltown

11.00-12.30

Elmer’s ile Renkli Slime Atölyesi

13.00-15.00

Sharpie ile Küçük Ressamlar Atölyesi

15.15-16.15

Sema Yalı ile Atölye Çalışması

17.45-19.00

Fuji Instax ile Anı Magnetleri Oluşturma

30 Ocak Pazar, D&R Hilltown

11.00-12.30

Top Model ile Kendi Top Model’ini Oluştur

13.00-15.00

Elmer’s ile Renkli Slime Atölyesi / Sharpie ile Küçük Ressamlar Atölyesi

15.15-16.15

Silverlit Robot ile Küçük Mucitler

17.45-19.00

Harry Potter ile Puzzle Dünyası

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL