• Geri dön

  • 422 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 586 İşletme görüntülenme


Kalekim, zeminlerde her türlü ihtiyacı 
‘Tecnica’ ile karşılıyor
Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, ‘Tecnica’ ürün ailesiyle her türlü zemin için ideal çözümler sunuyor.

Kalekim, köklü Ar-Ge tecrübesi ile hayata geçirdiği ‘Tecnica’ ile her türlü zemine, yaratıcı, ekonomik, estetik, güvenli ve uzun ömürlü uygulamalar sunuyor. ‘Tecnica Zemin Çözümleri’, çevreye duyarlılığından asla ödün vermeyen ürün ailesiyle, okul, AVM, hastane gibi yaşam alanlarında sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyor.

‘Tecnica Zemin Çözümleri’ aynı zamanda yüksek kimyasal ve mekanik dayanım gerektiren üretim alanları, lojistik depolama alanları, gıda ve ilaç üretim alanları, katlı otoparklar, genel üretim alanları, ticari yapılar, ofisler ve dış mekan aktivite alanlarında estetik, uzun ömürlü ve hızlı çözümler üretiyor.

İhtiyaca göre çözümler Tecnica ailesinde

Kalekim, zemin çözümlerinde çimento esaslı kuvars ve korund agregalı yüzey sertleştiricileri ‘Tecnica 32 DS’ ve ‘Tecnica 34 DS’, akrilik kür malzemesi ‘Tecnica 22 CW’ ve epoksi esaslı ürünlerinden astar, tesviye harcı, tamir harcı olarak kullanılabilen ‘Tecnica 132’ ve ‘Tecnica 142’, kendiliğinden yayılan kaplama malzemesi ‘Tecnica 242 SL’, son kat kaplama malzemesi ‘Tecnica 332’ ve portakal kabuğu tekstürlü kaplama malzemesi ‘Tecnica 342 OP’ sayesinde kullanım alanının ihtiyacına göre mükemmel seçenekler sunuyor.

Kalekim’den zemin çözümleri için ipuçları:
Mekanik dayanıma sahip, dekoratif görünümlü epoksi zemin çözümü istenen alışveriş merkezi gibi mekanlarda, kaplama öncesinde mutlaka mekanik yüzey hazırlama ve gerekli ise güçlendirme/tamirat işleri yapılmalı.

İlk kat astar uygulamasında, epoksi esaslı solventsiz astar Tecnica 142 kullanılmalı. Belirlenen sistem kalınlığına ve yüzey gereksinimlerine göre kumlama, köreltme ve ara kat uygulamaları yapılmalı.

Ara kat ve son kat uygulamasında; kendiliğinden yayılma özelliği ile kolay uygulanabilen epoksi esaslı solventsiz kaplama malzemesi Tecnica 242 SL zemin uygulamalarında estetik çözümler sunuyor. Arzu edilen parlak ve canlı rengi, yekpare görünümü ve sağlamlığıyla hem uzun ömürlü oluyor hem de göze hitap ediyor.

Ürün ve sistemler; yüzey gereksinimleri, zeminde gerçekleşecek trafik yoğunluğu ve maruz kalacağı diğer etkilere göre profesyonel uygulayıcılarla belirlenmeli.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL