• Geri dön

  • 425 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 199 İşletme görüntülenme


Aslı Kızmaz’ın aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanan Benden Ne Olur filminin ana sponsoru Bella Maison oldu.

Sertab Bal’ın eğlenceli, inişli çıkışlı aşk ve kariyer hayatına tanıklık edeceğimiz Benden Ne Olur filmi 14 Ocak’ta tüm sinemaseverlerle buluştu. Bu eğlenceli bir o kadar da renkli dünyanın içerisinde Bella Maison da şık ve ikonik tasarımlarıyla ana sponsor olarak sinema izleyicisinin karşına çıktı.

Bella Maison’un farklı ve yaratıcı tasarımlarından biri olan dekoratif Fiesta yastık da filmin başrol oyuncularından yalnızca bir tanesi. Sertab’ın seçmiş olduğu bu yastık başta olmak üzere Bella Maison mağazalarında daha pek çok renkli ve zarif alternatifler bulabilirsiniz. Size ve evinize renk katacak aksesuarlar, şık tasarımlar ve atmosferinizi tamamıyla değiştirecek daha sayısız kategorideki ürün seçenekleriyle Bella Maison evlerinize yeni bir ruh katacak.

Bella Maison’un ana sponsorluğunda herkesin hayatından benzer detaylar bulabileceği bu eğlenceli ve bir o kadar komik hikâyeye tanık olmaktan büyük keyif alacaksınız. Sertab’ın renkli dünyasını yansıtan Bella Maison, evlerinizdeki değişimin en büyük parçasını oluşturmak için sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL