• Geri dön

  • 2.787 Görüntülenme

  • 334 Haber

  • 213 İşletme görüntülenme


Kelebek Mobilya’nın yeni reklam filmi Türkiye’nin en prestijli etkinliklerinden biri olan Uluslararası Kristal Ödülleri’nde “En İyi Sevgililer Günü Reklam Filmi” ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin lider mobilya üreticisi Kelebek Mobilya’nın Sevgililer Günü için hazırladığı ve sevilen çift Almeda & Tolgahan Sayışman çiftinin yüzü olduğu “Aşık Oluyorum Eyvah” reklam filmi ile Uluslararası Kristal Ödülleri’nde “En İyi Sevgililer Günü Reklam Filmi” ödülüne layık görüldü. 16 Şubat Zorlu PSM’de gerçekleşen ve Türkiye’nin en prestijli törenlerinden biri olarak kabul edilen Uluslararası Kristal Ödülleri’nde birçok konu ödüllendirilirken, iş, sanat ve sektörün tüm paydaşları bir araya geldi. Anlamlı ödülü Kelebek Mobilya PR ve İletişim Kıdemli Uzmanı Melis Cingöz aldı.

Kelebek Mobilya’ya Nükhet Duru’nun seslendirdiği “Aşık Oluyorum Eyvah” şarkısı ile Almeda & Tolgahan Sayışman çiftinin Kelebek ile dekore edilmiş evlerindeki aşk, sevgi ve mutluluk dolu anlarına tanıklık eden reklam filmi, “En İyi Sevgililer Günü Reklam Filmi” ödülünü getirdi. Kelebek Mobilya PR ve İletişim Kıdemli Uzmanı Melis Cingöz, “Bu anlamlı ödüle layık görülmekten büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Türkiye’nin en sevilen çiftlerinden biri olan Almeda & Tolgahan Sayışman ile kalplerdeki Kelebek sevgisini daha da güçlendirdiğimize inanıyorum. Kelebek olarak sevgiyi sadece Sevgililer Günü’nde değil sizlerle her an paylaşıyoruz.” dedi Uluslararası Kristal Ödülleri’nin sunuculuğunu Şebnem Schaefer ve Bekir Aksoy yaparken, kazananların ödüllerini ise Dünya’da ve Türkiye’de bir ilk olarak Mini Ada Robotu verdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL