• Geri dön

  • 292 Görüntülenme

  • 8 Haber

  • 510 İşletme görüntülenme


Belediyelerin ve sanayi tesislerinin ihtiyacına profesyonel çözümler

Valmet ve Kemira’dan atık su arıtma süreçlerinde iş birliği
Valmet ve Kemira, belediyelerin ve endüstriyel tesislerin atık su ve çamur arıtma uygulamalarının geliştirilmesine yönelik bir ortaklık anlaşması imzaladı. Hedef, güvenilir gerçek zamanlı ölçümler vasıtasıyla yüksek tasarruf ve yüksek verimlilik sağlamak.

Valmet ve Kemira, Avrupa’daki belediye ve endüstriyel tesisler için atık su ve çamur arıtma uygulamalarının geliştirilmesine yönelik bir ortaklık anlaşması imzaladı. Bu iş birliği ile, güvenilir gerçek zamanlı ölçümlerden elde edilen veriler sayesinde su arıtma süreçlerinin görünürlüğü artırılarak, tahmin edilebilir ve proaktif bir süreç yönetimi sağlanacak. Hedef, müşterilere önemli oranda tasarruf ve verimlilik açısından iyileştirmeler sağlamak.

İki uzman şirket bir arada
Ortaklık, Valmet’in kapsamlı analiz cihazları, ölçüm teknolojileri, proses optimizasyon konusundaki bilgi birikimi ve servis ağını, Kemira'nın belediyeler ile endüstriyel su arıtma alanındaki kimya ve proses optimizasyonu uzmanlığı ile bir araya getiriyor. Anlaşma iki şirket arasındaki mevcut endüstriyel Internet ekosistemi alanındaki iş birliğini de genişletmiş olacak.

Valmet, çamur ve sudan arındırma proseslerine yönelik ölçüm ve optimizasyon uygulamalarında önemli bir tecrübeye sahip. Bu güvenilir ölçümler, Valmet müşterileri için bugüne dek çok sayıda kanıtlanmış sonuçlar sağladı.

En iyi performans için işbirliği
Valmet, Atıksu Otomasyon İş Birimi Müdürü Heli Karalia, "Polimerler ve kimyasallar atık su arıtma işleminin önemli birer parçasıdır ve Kemira ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğimizin bizim için harika bir fırsat olmasının bir nedeni de bu; özellikle çamurdan ve sudan arındırma işlemlerinde, doğru kimyasal maddenin seçimi en iyi performansı elde etmek için kilit önem taşıyan unsurlardan biridir." diyor.

Kemira Uygulama Geliştirme Müdürü Jussi Ruotsalainen ise, "Akıllı kimya portföyümüzü, KemConnect™ platformu aracılığıyla, çamurdan ve sudan arındırma ile fosfor arıtma işlemlerinde olduğu gibi, aktif olarak genişletiyoruz. Bahsettiğim bu tam hizmet yaklaşımının bir parçası olarak, Valmet gibi lider konumdaki bir endüstriyel otomasyon donanım, yazılım ve ekipman hizmeti tedarikçisi firma ile ortak olmak bizim için en mantıklı adım olmuştur." diyor.

Valmet'in sunduğu atık su hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi için; www.valmet.com/wastewater linkini inceleyebilirsiniz.

Kemira
Kemira, su yoğun sektörlerdeki müşterilere hizmet sunan uluslararası bir kimya şirketidir. Şirket, müşterilerinin ürün kalitelerini, süreçlerini ve kaynak verimliliğini artıracak uzmanlık, uygulama bilgisi ve kimyasal maddeler sunmaktadır.

Kemira, kâğıt hamuru ve kâğıt, petrol ve gaz ile su arıtım sektörlerine odaklanmıştır. 2017 yılında Kemira’nın yıllık cirosu yaklaşık 2.5 milyar Avro olmuştur ve 4,732 çalışanı bulunmaktadır.
Kemira hisseleri Nasdaq Helsinki Ltd.’de işlem görmektedir. www.kemira.com

Valmet, enerji, selüloz ve kağıt endüstrilerine yönelik dünyanın lider otomasyon ve servis sağlayıcı şirketidir. Hedefi, müşterilerine hizmette global lider olmaktır.

Valmet’in sunduğu güçlü teknoloji kağıt hamuru tesisleri, temizlik kağıdı, karton ve kağıt üretim hatlarının yanı sıra biyoenerji üretimi için enerji santrallerini de içermektedir. Gelişmiş servis ve otomasyon çözümleri, gerek ham madde gerekse enerjinin etkili kullanımını artırarak, müşterilerinin proses güvenilirlik ve performansını geliştirmektedir.

Valmet’in 2018 yılı net satışları 3.3 milyar Euro’dur. Dünya genelinde 13.000 profesyonel çalışanı, müşterileri ile yakın işbirliği içinde, onların performanslarını her gün daha ileri taşımak üzere çalışmaktadır. Merkezi Espoo, Finlandiya’da bulunan Valmet'in hisseleri Nasdaq Helsinki’de işlem görmektedir.

www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL