• Geri dön

  • 662 Görüntülenme

  • 25 Haber

  • 1.245 İşletme görüntülenme


RE/MAX Ailesi, ödül gecesinde buluştu
RE/MAX Türkiye, başarılı gayrimenkul danışmanlarını ve broker’larını ödüllendirmek üzere ödül gecesi düzenledi. Gecede bir konuşma yapan RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, satılık ve kiralık 30 bin gayrimenkulden oluşan bir portföy ve 3 bin 500’ü aşkın gayrimenkul danışmanı ile Türkiye’nin dört bir yanında hizmet verdiklerini söyledi.

Dünyanın en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumu RE/MAX’in ülkemizdeki temsilcisi RE/MAX Türkiye’nin çalışanları, ödül gecesinde buluştu. Gecede, en çok istihdam sağlayan ve dijital dünyayı en etkin biçimde kullanan gibi birçok farklı kategoride en başarılı ofisler ve çalışanlar ödüllendirildi.

Gecede bir konuşma yapan RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, 1997 yılından bu yana girişimcilere önemli fırsatlar sunduklarını hatırlatarak, “Kurumsal yapımız ve sunduğumuz profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri ile sektörümüzün belirli standartlara ulaşmasında rol oynadık. 2018 tapu verilerine göre 2,5 milyondan fazla tapu işleminin gerçekleştiği, 300 milyar TL’den fazla işlem hacmine ulaşan bir pazarda, satılık ve kiralık 30 bin gayrimenkulden oluşan portföyümüz ve 3 bin 500’ü aşkın gayrimenkul danışmanımız ile Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veriyoruz. Başarılarımızın gerçek sahibi olan çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Sunuculuğunu Bay J’nin üstlendiği RE/MAX Türkiye ödül gecesinde sahne alan Gülşen, şarkıları ve sahne şovu ile RE/MAX’lilere eğlenceli anlar yaşattı. Ömür Gedik ise, Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) Yönetim Kurulu Başkanı olarak, derneğe sürekli bağış yapan RE/MAX’lilere plaket takdim etti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL