• Geri dön

  • 248 Görüntülenme

  • 1 Haber

  • 193 İşletme görüntülenme


Güvenlik Altyapınızı Analogdan Dijitale Dönüştürürken Extreme Networks ile Kablolardan Kurtulun

Extreme Networks, Türkiye’deki iş ortağı Y3K ile birlikte proje firmalarının dijital güvenlik ihityacına yönelik kablolu ve kablosuz ağ iletişim sistemleri sunuyor.

Güvenlik teknolojilerinde analog çözümler yerini hızla yeni nesil dijital ürün ve servislere bırakırken, mobilite trendiyle birlikte kurumsal dünya da kablolardan kurtulmak istiyor. Özellikle nesnelerin interneti (IoT) ve IP gibi teknolojiler, kablosuz çözüm ihtiyacını vazgeçilmez kılıyor. İş dünyasının dijital dönüşümü, güvenlik ihtiyaçlarını da yeniden tanımlıyor.

Kamu, eğitim, sağlık ve perakende gibi hizmet odaklı sektörlere özel ürün ve çözümlere sahip olan Extreme Networks, Securitas Grup bünyesinde bulunan Y3K ile birlikte şirketlerin tüm güvenlik süreçlerini analogdan dijitale, kabloludan kablosuza geçiriyor. İnsan kaynaklı hataları minimuma indiren, maliyetleri azaltan ve kurumları 7/24 güvende tutan yeni nesil güvenlik önlemleriyle sektör ekstra hız, güvenlik ve verimlilik kazanıyor.

Gartner tarafından geniş ürün portföyü ve güvenilirliği ile kullanıcılarını yarı yolda bırakmayacak lider bir firma olarak tanımlanan, 2017’de Brocade’in veri merkezi ürünlerini portföyüne dahil edip, Avaya’nın ilgili bölümünü de satın alan Extreme Networks, tüm dünyada müşteri memnuniyeti yüksek bir marka olarak tanınıyor.

Ekstrem güvenlik ihtiyacına Extreme Wireless çözümü

Y3K, Extreme Networks çözümleri ile firmaların da bu yeni güvenlik anlayışına uyum sağlamalarına ve yeni teknolojilere geçiş yapmalarına yardımcı oluyor.

Günden güne daha fazla alanda karşımıza çıkan nesnelerin interneti (IoT), IP teknolojileriyle birlikte, uyum sağlanması gereken teknolojilerin başında geliyor. Cihazların birbirleriyle sürekli iletişim halinde olduğu bu sistemler, kaliteli bir kablosuz internet bağlantısını da zorunlu hale getiriyor. Y3K kurumların bu ihtiyacını “Extreme Wireless” çözümüyle karşılıyor.

Modüler yapısıyla her ölçekten firma için ulaşılabilir hale gelen Extreme Networks ürünleri, projenin toplam maliyetini minimuma indiriyor. Bir ağ altyapısındaki tüm switch ailelerini destekleyen ürünler, belirli protokoller ve kurallar çerçevesinde, tüm yapının otomatik olarak algılanmasını sağlıyor. Bu sayede kurulum hızı konusunda da avantaj sağlayan Extreme Networks ürünleri, ölçeklenebilir esnek yapısı ve üçüncü parti uygulamalarla doğrudan haberleşebilmesiyle rakipleri arasından sıyrılıyor. Çok sayıda mobil cihazın birbirine entegre olduğu sistemlerde bile sorunsuz ve hızlı bir ağ altyapısı sunan Extreme Networks, Y3K aracılığı ile proje firmalarına en uygun kablolu ve kablosuz ağ çözümleri sunuyor.

Y3K Güvenlik Teknolojileri A.Ş. hakkında:

2005 yılından bu yana hizmet veren Y3K, video izleme, geçiş kontrol, manyetik kilit ve kilit karşılıkları, aydınlatma, depolama ve veri aktarım, kablolu ve kablosuz ağ bağlantıları, alarm ve yangın algılama gibi elektronik güvenlik sistemlerinden oluşan ürün gamına sahip olup, kalitesi kanıtlanmış 30’dan fazla uluslararası markanın Türkiye distribütörü ve Securitas grup şirketidir. 1934 yılında İsveç’te kurulan Securitas, toplam 58 ülkede, uzman güvenlik hizmetlerinden, teknolojik çözümlere, danışmanlığa ve araştırmaya kadar uzanan geniş hizmet yelpazesi ve 345bin çalışanı ile hizmet vermektedir. Y3K hizmet yaklaşımı; ithalat, dağıtım, satış öncesi eğitim, satış sonrası uzaktan destek ve teknik servis hizmetlerinden oluşur. Bu yapılanma, bir projede ihtiyaç duyabileceğiniz, birbiriyle entegre olabilen onlarca çözüme tek yerden ulaşabilmenizi sağlar. Bu sayede proje firmalarının, doğru ürünü bulma, zamanında ve en uygun koşullarla tedarik edebilme gereksinimlerine en iyi şekilde yanıt verir.

*Y3K bir Securitas Grup şirketidir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL