• Geri dön

  • 473 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 1.997 İşletme görüntülenme


Modanın erkek formu ‘bahar’a hazır!

Sadeliğin ve şıklığın erkek modasındaki temsilcisi Giovane Gentile, 2019 İlkbahar/Yaz sezonunu baharın renklerini taşıyan ceket modelleri ile karşılıyor. Yeni koleksiyonunda pilot ve blazer ceket modellerini takipçileriyle buluşturan Giovane Gentile, erkeklerin güçlü karakterlerine dinamizm katmaya devam ediyor.

Tasarımlarına teknoloji katan Giovane Gentile, bu sene eşsiz ilkbahar-yaz koleksiyonuyla gardıroplarda yerini almaya hazırlanıyor.

Elastan özelliğine sahip kumaşlar ile rahatlığı ve şıklığı günlük kullanıma en uygun şekilde uyarlayan Giovane Gentile, yeni sezon koleksiyonunda son dönemin tercih edilen moda ürünlerinden pilot ve blazer ceketlere yer veriyor. NoW/No Water su itici kumaşlarla tasarlanan Takım Elbise koleksiyonunun ön planda olduğu Giovane Gentile 2019 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, vücudu erkeğin yapısına göre saran pilot mont modelleri ile erkekler daha spor, daha şık, daha rahat bir kullanımla tanışacak.

Sanattan modaya ilham veren tasarımlar ile hazırlanan İlkbahar/Yaz koleksiyonunda yer alan tüm modellere Giovane Gentile mağazalarından ve www.giovanegentile.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL