• Geri dön

  • 3.045 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Doğtaş Çiftehavuzlar mağazası açıldı. Kadıköy’ün en işlek caddelerinden Cemil Topuzlu’da konumlanan yepyeni konseptli Doğtaş mağazası, 3 kata yayılmış 900 metrekarelik alanda müşterisiyle buluşuyor.

Doğtaş, yaşam alanlarına değer katan mobilya ve aksesuar koleksiyonunu müşterileriyle buluşturduğu Çiftehavuzlar mağazasının kapılarını açtı. Doğtaş, Cemil Topuzlu Caddesinde yer alan yepyeni mağazasında standart konseptinin dışında yenilikçi mimari anlayışıyla da dikkat çekiyor. Tarz ve uyumun birlikteliğini evlere taşıyan Doğtaş, koleksiyonuna eklediği hybrid tasarımlardan relax mekanizmalı koltuklara, %100 pet şişelerden üretilen recycle ürünlerden yepyeni aksesuar koleksiyonuna ve genç odalarına uzanan geniş ürün yelpazesini yeni mağazada bir araya getiriyor.

Doğtaş Genel Müdür Yardımcısı Erim Tamer: “Çiftehavuzlar Doğtaş mağazası, eklektik ürün kombinasyonuyla fark yaratıyor.”

Doğtaş Çiftehavuzlar mağazasının açılışıyla ilgili konuşan Doğtaş Genel Müdür Yardımcısı Erim Tamer, şehrin tam kalbi olan Çiftehavuzlar lokasyonunun Doğtaş için önemine dikkat çekerek, mağazanın standart Doğtaş konseptinin ötesinde mimari anlayışıyla ve eklektik ürün kombinasyonuyla da müşterileri nezdinde fark yaratacağına inandıklarına işaret etti. “2019 yılının sonunda başladığımız Tarz ve Uyumun Birlikteliği konseptimizi, her geçen yıl yeni gelen ürünlerle ve ürün yelpazemize kattığımız, değer yaratan tasarımlarla genişletiyoruz. Doğtaş, bir mobilya markası olmanın yanı sıra, yaşam tarzı sunan bir marka. Yeni mağazamız da bunun önemli bir parçası” şeklinde konuştu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL