• Geri dön

  • 1.301 Görüntülenme

  • 75 Haber

  • 431 İşletme görüntülenme


Yeni nesil çözüm ortağınız Legrand Viking 3 Klemensler 

Birbirinden bağımsız iki ya da daha fazla parçalı elektrik kablo sistemlerinin doğru bir çalışma prensibiyle birbirlerine bağlanmasını sağlayan klemensler, Legrand güvencesiyle tüketicilerle buluşuyor. CAB 3 işaretleme sistemi, Starfix şarjör ve yüksük sıkma penseleriyle birlikte bağlantı sistemlerinde kolay ve güvenilir biçimde kullanılan klemensler, kalaylı pirinç çubuğu sayesinde de mükemmel elektriksel iletkenliği sunuyor. 

Legrand, 30 yıldan daha uzun bir süredir tüm dünya için ürettiği Viking 3 vidalı klemensleriyle kullanıcısını geniş çözüm seçeneğiyle buluşturmaya devam ediyor.

Uzun ömür…

Legrand’ın Ar-Ge destekli inovasyon harikası ürünü olan Viking 3 klemensleri, sağlamlığı ve güvenliği bir arada sunuyor. Yüzey işlemi tamamlanmış çelikten yapılmış özel olarak seçilmiş klipsi ile Viking 3, kullanıcısını mükemmel mekanik dayanıklılıkla buluşturuyor. Yüksek kontak basıncı klips/çubuk sistemiyle tasarlanan Viking 3, kalaylı pirinç çubuğu sayesinde mükemmel elektriksel iletkenlik sağlıyor. Mukavemet, çıkartılma, zorlayıcı tork direnci ve yaşlanmaya karşı denenmiş ve test edilmiş klips ile Viking 3, kullanıcısına uzun ömür vaat ediyor.

Kolay kurulum…
Vidalı bağlantı ile geliştiren ürün, en uygun ölçüye getirilmiş boyut, basitleştirilmiş sabitlemesi ve standart hale getirilmiş nihai plaka sistemiyle tasarımı güçlendiriyor. Legrand’ın Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen yenilikçi Viking 3 yaylı klemensleri, ürün çeşitliliği açısından kullanımda konfor sağlamanın ötesinde kullanıcısına montaj, bağlantı ve işaretlemede her zamankinden daha fazla kolaylık sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL