• Geri dön

  • 1.134 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 275 İşletme görüntülenme


Schneider Electric, Bir Kez Daha İhracatın Yıldızları Arasında

Schneider Electric, Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) üyeleri arasında ihracata liderlik eden şirketlere sunulan İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde, elektrik-elektronik sektöründe ikinci oldu.

Türkiye’nin ihracatına katkı sağlayan üye şirketlerin ödüllendirildiği gecede Schneider Electric Manisa Fabrika Genel Direktörü Denis Schuler şirket adına ödülü kabul etti.

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) tarafından organize edilen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde, elektrik-elektronik sektöründe ikincilik ödülünün sahibi oldu. Yeni nesil ürünlerini 80’i aşkın ülkeye ihraç eden Schneider Electric, Türkiye’ye sunduğu katma değer dolayısıyla EİB tarafından ödüllendirilen lider kurumlar arasında yer aldı.İzmir Kaya Thermal Otel’de düzenlenen ödül töreninde, Schneider Electric’i Manisa Fabrika Genel Direktörü Denis Schuler temsil etti.

Küresel deneyimiyle Türkiye’de 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve iki üretim tesisiyle üretim gücünü kanıtlayan şirket, 2017 verilerine göre Türkiye’nin en çok ihracat yapan ilk 100 firması arasında yer alıyor ve kendi sektöründe 7. sırada bulunuyor. 1200 den fazla çalışanı 14 satış ofisi ve 200 iş ortağı ile endüstride gelişimin öncüleri arasında olan Schneider Electric, bu faaliyetleriyle Türkiye’ye değer katmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL