• Geri dön

  • 2.501 Görüntülenme

  • 481 Haber

  • 1.341 İşletme görüntülenme


Dört farklı yöne çalışan püskürtme kolları ve TrueSteam (buhar) özelliği ile bulaşık makinesi tanımını yeniden yapan LG QuadWash Bulaşık Makineleri, kullanıcıların hayatına ekstra konfor ve hijyen katıyor. LG QuadWash Bulaşık Makinesi sahipleri, çok daha az eforla, çok daha hijyenik mutfak gereçlerine sahip oluyor. Üstelik 31 Mart 2022 tarihine kadar tüm LG markalı Bulaşık Makineleri doğa dostu Frosch marka bulaşık makinesi tableti hediye ediliyor.

Günlük hayatımızda sıklıkla kullandığımız ürünlerin, cihazların hayatlarımızı ne kadar kolaylaştığını ancak o ürün bittiğinde ya da cihaz arızalandığı için tamire gittiğinde anlarız. Bulaşık makinesi de tıpkı buzdolabı ve çamaşır makinesi gibi, günlük rutinimizi kolaylaştıran, ekstra zaman sağlayan bunun da yanında, günümüzün en önemli konusu olan hijyen sağlayan cihazların başında geliyor. Öte yandan, 10 tüketiciden 7’si, bulaşık makinelerinin yeterli temizlemeyeceğini ya da yemek kokusu bırakacağını düşünerek ön yıkama yapıyor ve ne yazık ki, bir nevi bulaşık yıkama zahmetine girmiş oluyor. Yine çoğu tüketici, yeterli temizliği ve hijyeni sağlamak adına, bulaşık makinelerini 60 derece ve üstü sıcaklıkta çalıştırarak enerji sarfiyatına neden oluyorlar. LG, QuadWash Bulaşık Makineleri ile tüketicilere özledikleri rahatlık ve hijyeni sunuyor.

Dört farklı yöne çalışan püskürtme kolları ile derinlemesine temizlik sağlayan LG QuadWash Bulaşık Makineleri, TrueSteam (Buhar) özelliği ile en zorlu bulaşık artıklarını bile lekesiz temizliyor, %99,99’a kadar sanitizasyon sağlıyor. Üstelik, TrueSteam özellikli LG QuadWash Bulaşık Makineleri, bulaşık yıkamak için harcanan zamanı, enerjiyi ve suyu azaltıyor, kullanıcılara tasarruf yapma imkanı veriyor. Üstelik 31 Mart 2022 tarihine kadar, LG Brandshop, Teknosa ve Mediamarkt satış noktalarından tüm LG markalı Bulaşık Makineleri alımlarında doğa dostu Frosch marka bulaşık makinesi tableti hediye ediliyor.

Buhar Özelliği ile Bakteriler Yok Ediliyor
LG QuadWash Bulaşık Makineleri, TrueSteam (Buhar) özelliği sayesinde yaygın ev bakterilerini ortadan kaldırıyor ve sanitasyon döngüsünde çalıştırıldığında, gıda zehirlenmesi ile ilişkili olanlar da dahil olmak üzere bakterileri en az yüzde 99,99 oranda yok ediyor. 100 dereceye varan buharın gücünü kullanan LG QuadWash Bulaşık Makineleri, ekstra hijyen sağlamanın yanı sıra, kurumuş yemek kalıntıları ve inatçı lekeleri nazikçe temizliyor, buharın gücü sayesinde su lekelerini de önlüyor.

Dört Püskürtme Kolu ile Mükemmel Temizlik
Klasik bulaşık makinelerinin aksine dört püskürtme koluna sahip LG QuadWash bulaşık makineleri, püskürtme kollarının dönme sırasında ileri ve geri hareket etmesiyle rafların en köşesine bile ulaşarak mükemmel temizlik sağlıyor. Ayarlanabilen raf sistemiyle bulaşık makinesi yerleştirmeyi kolaylaştıran LG QuadWash, bu özelliği ile, aynı anda daha fazla bulaşık yıkanabilmesini sağlıyor ve büyük hacimli bulaşıklar için alan açıyor.

LG QuadWash Bulaşık makinesi, ThinQ özelliğiyle, kullanıcılara uzaktan çalıştırma, programlama ve programı sonlandırma gibi olanaklar sunuyor. Bulaşık yıkama döngüsü bittiğinde kullanıcıların cep telefonlarına bildirim gönderiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL