• Geri dön

  • 392 Görüntülenme

  • 3 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


Doğrudan Pazarlama Ödülü SAMET’in

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar üreticisi SAMET, Masters Club – Mobilyanın Üstatları Buluşuyor tanıtım projesiyle 11. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde Roadshow kategorisinde ödüle layık görüldü. 

İstanbul, 26 Nisan 2019 – İnovasyon ve estetik tasarımı harmanlayan çözümleriyle mobilya aksesuar sektörünün lideri olan SAMET, Masters Club – Mobilyanın Üstatları Buluşuyor tanıtım turunda ortaya koyduğu organizasyonel bütünlük ve deneyim tasarımıyla, Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde Roadshow kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu. Doğrudan Pazarlama Ödülleri, Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği (DPİD) tarafından, marka ile hedef kitle arasında bağlılık yaratan en iyi çalışmaları ödüllendirmek üzere bu sene 11. kez düzenlendi. Menteşe sistemleri, çekmece sistemleri, kalkar kapak sistemleri ve bağlantı aksesuarlarını kapsayan ürün gamıyla mobilyalara hayat veren SAMET, tanıtım turu kapsamında 5 ay boyunca 53 ilde 68 noktayı ziyaret etti ve 155 günü aşkın sürede Türkiye’nin dört bir yanına toplam 16 bin km’nin üzerinde yol katetti.

SAMET Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Kızıltan, “Türkiye’de sektöre yön veren ve global arenada en büyük oyuncular arasında yer alan bir marka olarak, kurulduğumuz günden bu yana insan odağımızı koruma kararlılığımızdan hiç vazgeçmedik. SAMET’te yaptığımız her işte insanların hayatına dokunarak değer yaratma ilkesiyle hareket ediyoruz. Ürünlerimizin ve pazarlama faaliyetlerimizin ulusal ve uluslararası ödüllerle takdir kazanmasıysa geleceğe yönelik motivasyonumuzu çok daha yukarıya taşıyor. Tanıtım turumuzla Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde birinciliğe layık görülmemizi de, SAMET tırının sahada gördüğü büyük ilginin bir başka yansıması ve SAMET ailesinin ortak başarısı olarak değerlendiriyorum. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma katkıları için teşekkür ediyorum,” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL