• Geri dön

  • 312 Görüntülenme

  • 3 Haber

  • 17 İşletme görüntülenme


Park MOZAİK baharın gelişini şenlikle kutladı 

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK, gelenekselleşen Bahar Şenliği ile baharın gelişini kutladı. 

TEPE ve MESA gücüyle Ankara Yaşamkent’te hayata geçirilen Park MOZAİK, gelenekselleşen Bahar Şenliği etkinliği ile sakinlerine ve katılan tüm konuklara keyifli bir gün daha yaşattı. Park MOZAİK sakinleri, festival havasında geçen Bahar Şenliği ile komşuları ve sevdikleriyle beraber baharı karşıladı.

Park MOZAİK tematik meydanlarda gerçekleştirilen şenlikte çocuklar sihirbaz gösterisiyle doyasıya eğlenirken aileleriyle birlikte; ahşap oyuncak atölyesi, ebru sanatı, taş ve porselen boyama aktivitelerinde hünerlerini sergilediler. Sakinler ve konuklar, Park MOZAİK’in göz alıcı yeşil çimlerinin üstünde, DJ performansı eşliğinde keyifli sohbetlerin ve kendilerine sunulan lezzetlerin tadını çıkardı.

Ankara’nın Leed Gold sertifikalı tek projesi
İnsanı ve yaşam kalitesini önceliklerinde ilk sıraya yerleştiren Park MOZAİK, başkentin yatırım değeri sürekli artan bölgesi Yaşamkent’te yer alıyor. Park MOZAİK, 2+1’den, 6+1’e kadar uzanan geniş bir yelpazede sunduğu çok katlı ve az katlı yaşam olanaklarıyla başkentlilerin büyük ilgisini görüyor. Ankara’nın Leed Gold sertifikalı ilk ve tek projesi Park MOZAİK, hemen teslim ve hemen tapu avantajıyla yeni sakinlerini bekliyor.

Fark yaratan meydanlar
50 bin metrekareye yakın tematik alana sahip Park MOZAİK’te tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor. Park MOZAİK’e adım atanları girişte Yaşam Meydanı karşılıyor. Yaşam Meydanı’nı, maket yelkenlerin yüzdürülebileceği dev süs havuzu ve oyun parkının çok ötesinde, çocuklara özel tasarlanmış Macera Adası çevreliyor. Meydanın bitiminde ise amfi tiyatro olarak da kullanılabilecek sanat merdivenleri bulunuyor. Canlı Meydan’da; piknik, şenlik mekanı ve hatta yazlık sinema olarak kullanılabilecek dev bir yeşil alana ev sahipliği yapıyor. Projenin merkezine konumlandırılmış ve her biri farklı konseptlere göre düzenlenen Binbir Dilek Meydanı, Aromatik Meydan, Okuma Meydanı, Mistik Meydan ve Mozaikli Yol ise Park MOZAİK sakinlerinin renkli ve huzurlu buluşma noktalarını oluşturuyor. Park MOZAİK; bünyesindeki nefis bir göletle birlikte Ankara’da huzurlu ev hayatının vazgeçilmezi oluyor.

Park MOZAİK, elverişli konumu ile de şehrin tüm olanaklarından kolayca yararlanabilme imkanı sağlıyor. Bölgesinde yer alan özel okul, devlet okulu ve hastanelere birkaç dakika uzaklıkta yer alan Park MOZAİK’te, metro ve yeni yapılan anayollarla da şehir merkezine kolayca ulaşmak mümkün.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL