• Geri dön

  • 390 Görüntülenme

  • 10 Haber

  • 76 İşletme görüntülenme


MESA Orman’da Pazar günleri bir başka yaşanıyor
Metropolün içinde saklı bir doğa sunan MESA Orman’ın ayrıcalıklı yaşamında yer almak isteyenler, “Adım Adım Sağlıklı Yaşam” etkinlikleri ile doğayla iç içe yaşamı bugünden deneyimliyor. Pazar günleri gerçekleşen etkinliklerde ziyaretçiler sağlıklı ve keyifli bir günün tadını çıkarırken, komşularıyla tanışıp kaynaşma fırsatı da yakalıyor.

50 yıldır konutta kalite ve güvenin simgesi MESA, doğal göl ve ormanın hemen yanı başında yer alan projesi MESA Orman’daki yaşam keyfini, gerçekleştirdiği etkinliklerle bugünden hissettirmeye devam ediyor.

MESA Orman’ın ayrıcalıklı yaşamında yer almak isteyenler, "Mesa Orman’da Adım Adım Sağlıklı Yaşam" etkinlikleri kapsamında Pazar günleri bir araya geliyor. Doğal gölün yanında profesyonel eğitmen eşliğinde egzersiz yaparak ısınan ziyaretçiler, ormanın içindeki 2 km’lik parkurda yürüyüş yaparak MESA Orman’daki benzersiz yaşamı sevdikleriyle birlikte deneyimleme imkanı buluyor. Zengin açık büfe kahvaltı ikramı ile sağlıklı ve keyifli bir günün tadını çıkaran ziyaretçiler, komşularıyla tanışıp kaynaşma fırsatı da yakalıyor.

Doğanın yaşamla birleştiği nokta: MESA ORMAN
Hemen yanı başındaki doğal göl ve orman ile yeşilin tüm tonlarını kucaklayan MESA ORMAN, İstanbul Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından Çubuklu’da yükseliyor. Az katlı tasarlanan bloklarındaki 219 daire ile butik ve özgün bir yaşam sunan MESA ORMAN projesinde 125 m² ile 300 m² arasında değişen büyüklükleriyle 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 5,5+1 ve 6+1 daire seçenekleri yer alıyor.

MESA ORMAN, parkları, bahçeleri, süs havuzları, mini şelalesi, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, havuzları, tenis ve basketbol sahaları, özel peyzajla birbirine bağlanan bahçeleri ile her ihtiyaca ayrı ayrı cevap veriyor. MESA ORMAN, çocukların, çocukluklarının tadına varacakları, oyun parklarında ve yeşil alanlarda özgürce koşabilecekleri düz bir arazi üzerinde konumlanıyor. Projenin etrafını saran ve çevresiyle bağlantısını yaratıcı bir kurguyla kesen koşu parkuru, sabah koşularının temiz orman havasında yapılmasına imkân tanıyor. Sosyal tesisin içerisinde yer alan dinlenme ve donatı alanları ise ailelerin kendilerine nitelikli zamanlar yaratmasını sağlayacak.

Özel konumu sayesinde hem denizden hem de karadan önemli ulaşım olanaklarına sahip olan MESA ORMAN, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5 dakika, Çubuklu-İstinye Feribot İskelesi’ne 5 dakika, Levent ve Maslak’a 15 dakika,15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 dakika mesafede yer alıyor. Ayrıca projenin 3. Köprü’ ye yakınlığı sayesinde yeni İstanbul Havalimanına kolayca ulaşmak mümkün.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL