• Geri dön

  • 55 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 144 İşletme görüntülenme


Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırmaları Merkezi (GIFT) tarafından Türkiye’de gıda inovasyon ekosistemine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen “GIDA+ Ödülleri” sahiplerini buldu. Sağlıklı atıştırmalık sektörünün yeni oyuncusu Zbarz, Chill Fesleğen ürünü ile ‘en yenilikçi atıştırmalık ürünü’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Gıda sektöründe politika oluşturma süreçlerine katkıda bulunmayı hedeflemek amacıyla kurulan GIFT, düzenlediği Gıda+ Ödülleri ile gıdaya artı katan kişi ve kuruluşları ödüllendirdi. 29 kategoride yarışmacıların değerlendirildiği Gıda+ Ödülleri, alanında lider 68 seçkin jüri üyesinin iki kademeli değerlendirmesi sonucunda sahiplerini buldu.

Ödül töreninde konuşma yapan Zbarz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ebrul Gülkan, ödül alan Chill Fesleğen ürününün çıkış noktasını anlattı. Gülkan, “ Chill Fesleğen, tuzlu bir atıştırmalık. İstedik ki cipsin de bir alternatifi olsun. Aynı zamanda vücudumuzun ihtiyacı olan tüm besin öğelerini içinde bulundursun diyerek ortaya çıkardık. Lezzeti ve doyurucu özelliğinin yanı sıra içerisinde betaglukan, antioksidan ve protein kaynağı olan bir atıştırmalık Chill Fesleğen ile bu ödüle layık görüldüğümüz için çok mutluyuz. Zbarz ailesi olarak bizi ödüle layık gören herkese teşekkür ederiz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL