• Geri dön

  • 820 Görüntülenme

  • 123 Haber

  • 11 İşletme görüntülenme


Antibakteriyel Özellikli Bambu Yatak Armis’te

Doğal ve ipeksi dokunuşa sahip dokusuyla gerçek konforu hissettirmek için içerisinde bambu lifleri bulunan özel bir kumaşla tasarlanan Armis’in Bamboo Leaf yatak modeli, seçimini doğallıktan yana kullanmak isteyenlerin tercihi oluyor. Antibakteriyel özelliği ile cilde doğal bir dokunuş sağlayan Armis Bamboo Leaf yatak, yazın serin kışın sıcak tutarak kötü koku oluşumunu engelliyor.

Dünyada çevre dostu kumaşlarda kullanılan bambu lifleri, giyimde sıklıkla tercih edildiği gibi yatak ve uyku ürünlerinde de ön plana çıkıyor.

Bambu liflerinin özel kumaşıyla hem doğal hem de yumuşak, hafif ve ipeksi bir dokunuşa sahip olan Armis’in Bamboo Leaf yatak modeli, özel yapısı gereği uyku ortamını en rahat hissedeceğiniz ısıya göre ayarlıyor. Antibakteriyel özelliği ile nem yönetimini sağlayarak mantar oluşumunu engelleyen Armis Bamboo Leaf yatak, uyku esnasında vücut terini hızlıca buharlaştırıyor. Aynı zamanda kötü koku oluşumunu önleyen Armis’in Bamboo Leaf yatak modeli, gece boyu kesintisiz ve rahat bir uyku deneyimi yaşatıyor.

Basınç miktarına göre bireysel tepki veren paket yay sistemi sayesinde, Armis’in Bamboo Leaf yatak modelinde çiftler birbirlerinin hareketlerinden etkilenmeden huzurlu ve kesintisiz uykunun keyfini çıkarıyor. Vücudun ihtiyaç duyduğu bölgesel desteği sağlayan paket yay sistemi, klasik yay sistemlerine göre iki kat daha uzun ömürlü olması sayesinde tercih ediliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL