• Geri dön

  • 3.660 Görüntülenme

  • 337 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Doğtaş imzalı Nicole koleksiyonu, modern, sade ve yumuşak hatlarıyla yaşam alanlarına dinlendirici bir dokunuşta bulunuyor. Nicole koleksiyonu; sade şıklık anlayışını koltuk takımından, TV alanına, yemek odasından yatak odasına kadar tüm yaşam alanlarına modern hayat ihtiyaçlarıyla harmanlayarak taşıyor.

Feminen şıklık; Nicole Koltuk Takımı

Feminen tarzı ve soft dokulu, süet görünümlü nubuk kumaşıyla öne çıkan Nicole koltuk takımı, pedli kol yapısı ve sırttaki dikiş detayıyla özgün bir tasarım anlayışını yansıtıyor. Rahatlığı daha ilk oturuşta hissettiren takım, 3’lü ve 2’li koltukta bulunan hareketli sırt mekanizmasıyla konforlu oturum ve tek kişilik yatak imkânı sağlıyor. Nicole koltuk takımı bordo, mavi ve ekru tonlardaki renk uygulamaları yaşam alanlarına bahar rüzgârı taşırken, bronz ve ceviz renk alternatifli yüksek ayak yapısı, kolay temizlik sağlıyor.

Nicole TV ünitesi ise, vizon rengi gövdesi, kahve bronz kaplama detaylarıyla Nicole koltuk takımına mükemmel bir uyum sağlıyor.

Konforlu ve Zamansız; Nicole Yemek Odası

Nicole yemek odası, sakin renkleri ve feminen tasarım çizgisiyle yaşam alanlarına dinlendirici bir şıklık katıyor. Vizon renkli dekora eşlik eden kahve tonlamalı detaylar, etkileyici bir harmoni sağlıyor. Konsolda kullanılan bronz cam kapak ve içerisindeki ışık uygulaması, yemek odalarında farklılık arayanlara yanıt verirken, çizgisel hatlarıyla birbirini tamamlayan bronz kulpların zarif tasarımı ortaya kusursuz bir görünüm çıkarıyor. Kahve bronz tonlarındaki yumuşak hatlı ayaklar, takımı bütünleyerek nitelikli bir kombin oluşturuyor. Güncel dekorasyon trendlerini özenli malzeme kombiniyle harmanlayan Nicole yemek odası, konforlu ve işlevli tasarımıyla yaşam alanlarını güzelleştirmeye hazır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL