• Geri dön

  • 330 Görüntülenme

  • 13 Haber

  • 527 İşletme görüntülenme


Büyüyen Pazar Afrika
“Ruanda Afrika’ya açılan kapınız olacak”

Ruanda Kalkınma Bakanı Clare Akamanzi, CNR’ın Ruanda fuarları hakkında şu şekilde konuştu: “Ruanda, Afrika’ya açılan kapınız olacak. Ruanda harika bir konumda yer alıyor. Ruanda’ya giriş çıkışlar çok kolay. Vize sorunu yok. Ruanda Afrika’nın en büyük pazarlarından biri.

Günümüzde bir milyarın üzerinde bir nüfusa erişmek istiyorsanız Ruanda doğru bir tercih olacaktır. Ruanda’ya geldiğinizde Afrika’nın ve Ruanda’nın önde gelen iş insanları ile bir araya gelme imkânı bulacaksınız. Eğer ürünlerinizi Afrika kıtasında üretmek istiyorsanız en doğru adres yine Ruanda olacaktır. Ülkemizin üreticilere önemli destekleri var. Unutmayın ki CNR’nin Ruanda fuarlarında yer almak, kıtanın geri kalanına ulaşmanız demektir.”

CNR Holding, tüm Afrika kıtası için ayakkabı, deri ve hazır giyim sektörlerine 18-20 Ağustos, gıda ve Horeca sektörlerine 02-04 Kasım, yapı ve inşaat sektörlerine 03-05 Kasım, mobilya, yatak ve ev tekstili sektörlerine 07-09 Kasım, tarım ürünleri ve makineleri sektörleri için ise 10-12 Kasım tarihlerinde fuarlar organize edecek. Fuarlar, Türkiye’nin lokomotif sektörlerine, Afrika ile yeni ve uzun soluklu ticaret anlaşmaları fırsatı sunacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL