• Geri dön

  • 835 Görüntülenme

  • 123 Haber

  • 11 İşletme görüntülenme


İsmini ve ilhamını mitolojinin en güçlü kadın karakterinden alan Artemis Halı, kusursuz görüntüsü ve estetik duruşuyla ön plana çıkan Inspiration koleksiyonu ile yaşam alanına ilham oluyor. Renk paletinde mavi, gri, bej, krem ve gold renklerini bulunduran Artemis’in Inspiration koleksiyonu, el halısı dokusunda ve ipeksi yumuşak tuşesi ile kendine hayran bıraktırıyor. Serildiği her yere yakışacağını ve her eve güzellik katacağını “Güzel, Her Yerde Güzel.” sloganıyla ifade eden Artemis Halı, eşsiz ve asil güzelliği dokunduğu her alana taşımaya devam ediyor.

En gözde renkleri zamansız motiflerle bir araya getiren Artemis Halı’nın Inspiration koleksiyonu, parlak ve doğal elyafın yarattığı ipeksi dokunuş ile yaşam alanına farklılık kazandırıyor. Yaratıcı ve özgün tasarımlarıyla her tarz mobilyaya uyum sağlayan Inspiration koleksiyonu, kusursuz saçak detayları ile mekânların vazgeçilmezi oluyor.

Ürünlerinde son teknoloji dokuma tekniğiyle ve dokuma sonrasında özel bir işlemden geçirilmesiyle halıdaki tozlanmayı yüzde 74'e varan oranda azaltan Artemis Halı, ürünlerini 1500’den fazla satış noktasının yanı sıra www.artemishali.com.tr sitesinden satışa sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL