• Geri dön

  • 2.798 Görüntülenme

  • 334 Haber

  • 213 İşletme görüntülenme


Hayal gücünü kısıtlamadan çocukların ilgisini canlı tutacak, tamamen ahşap rengârenk Natural Waldorf oyuncakları artık Kelebek Mobilya mağazaları ve online’da satışta

Kelebek Mobilya çocuklara verdiği hassasiyeti her geçen gün sağladığı faydalı girişimlerle taçlandırıyor. Waldorf oyuncakları temel eğitimi tek tipten çıkarıp bir sanata dönüştürerek hayal gücünü kısıtlamadan çocukların çok yönlü olarak gelişmesini amaçlıyor. Kelebek çocukların sosyal, duygusal, ruhsal, fiziksel ve zihinsel olmak üzere birçok açıdan dengeli bir şekilde gelişmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen Natural Waldorf oyuncaklarını tüm Kelebek Mobilya mağazalarında ve https://www.kelebek.com/tr ’de satışa sundu.

Çocukların birbiriyle rekabete değil birbirlerine saygı duyarak ve yardımlaşarak toplumsal aidiyet duygusu edinmeleri adına tasarlanan Natural Waldorf oyuncaklarında sağlığa zararlı hiçbir madde kullanılmamıştır. Natural Waldorf oyuncakları tamamen ahşaptan ve el işçiliği ile üretilmiş olup, hiçbir sivri kenar bulunmadığından 3 yaş üzeri her çocuk için uygundur.

Siz de çocuklarınızın oyun oynarken çok yönlü bir gelişim göstermesini istiyorsanız birbirinden çeşitli Natural Waldorf oyuncaklarını tüm Kelebek Mobilya mağazalarında veya https://www.kelebek.com/tr ‘de bulabilirsiniz.


Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL