• Geri dön

  • 380 Görüntülenme

  • 28 Haber

  • 691 İşletme görüntülenme


Yeni GROHE Plus Batarya koleksiyonunda dijital hassasiyet ile mimari tasarım buluştu
Hassas kontrol: su sıcaklığını kesin şekilde gösteren LED ekrana sahip GROHE Plus batarya, “ D” biçimi sayesinde, hem yuvarlak hem de kare banyo ürünleri ile uyum sağlıyor.

Banyolar akıllanıyor; hayatımızın diğer birçok alanında olduğu gibi, akıllı teknolojiler, kullanıcının günlük rutinini kolaylaştırıp hayat kalitesini artırıyor. Dünyanın eksiksiz banyo çözümleri markası GROHE, en son inovasyonu GROHE Plus ile, hassas sıcaklık göstergesi sayesinde su sıcaklığının kesin şekilde kontrol edilmesini sağlayan Plus yelpazesinin kapsamında, yeni bir bataryayı daha tüketicilerine sunuyor. Kullanıcıların su sıcaklığını ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirmesine izin veren bu özellik hem maksimum güvenlik sağlıyor hem de kullanıcıları hassas su sıcaklığı konusunda duyarlı hale getirerek sıcak suyun aslında sıklıkla gereksiz kullanıldığını fark etmelerine de yardımcı oluyor. Yeni batarya, değerli bir kaynak olan suyun sorumlu kullanımını destekleyerek su ve enerji tasarrufu sağlıyor. 

GROHE Plus, hem yuvarlak hem de kare banyo koleksiyonlarına uyan cesur, geometrik bir “D” biçimli tasarıma sahip. Çıkış ucunun üzerindeki entegre LED ekran ile göze çarpan koleksiyonun öne çıkan üyesi olan 90 derece dönen çıkış uçlu versiyonu, su akışını net şekilde konumlandırmayı mümkün hale getiriyor. Ayrıca, GROHE Plus, iki sürdürülebilirlik özelliği ile öne çıkıyor: GROHE EcoJoy su tasarruf fonksiyonunun yanı sıra, kullanıcılar, çıkış ucunun üzerindeki kızılötesi sensörü kullanarak hızlıca standart akıştan ekonomik eko akışa geçebiliyor. Entegre GROHE AquaGuide (ayarlanabilir perlatör) sayesinde, akışın açısı tam olarak kişinin ihtiyaçlarına göre ayarlanabiliyor. Bataryada, kireç birikimlerini hızlıca ortadan kaldıran GROHE SpeedClean perlatör de bulunuyor. GROHE Plus koleksiyonunun diğer ürün versiyonları da son derece tatmin edici. Maksimum esneklik ve kullanıcı dostluğu, GROHE EasyDock sayesinde, çıkış ucunu usulca arzulanan konuma geri getiren spiralli çıkış uçlu versiyon da mevcut. Böylece, yeni GROHE Plus bataryanın avantajları, lavabonun temizlenmesi ve daha büyük kapların doldurulmasının yanı sıra, örneğin, saç yıkamak gibi kişisel hijyeni de kolaylaştırıyor. .
Plus koleksiyonu, gerek farklı boyutlardaki klasik tek kumanda kollu bataryalara gerekse 2 ve 3 delikli bataryalara ek olarak, banyo, duş ve bide için daha geniş bir batarya yelpazesini de içeriyor. Hem klasik hem de modern banyo konseptlerinde, GROHE Plus, kişinin ihtiyaç duyduğu tüm özgürlüğü sunuyor. GROHE Cube ve Essence seramik yelpazeleri ile kombinlenebilrn ürünün krom yüzey seçeneği de bulunuyır.

Banyoda Akıllı Tasarım Duruşu
En ince detayına kadar uygulanan kare ve yuvarlak unsurları sayesinde, yenilenen GROHE Plus yelpazesi, her türlü modern banyoya mükemmel şekilde oturuyor. D biçiminin önden görünümü bataryanın heykelsi karakterini temsil ederken, arkası ise hassas zarafeti simgeliyor. Bu yelpazenin kilit öğesini ise en güçlü mimari biçimi ifade eden kemer oluşturuyor.

LED göstergeli versiyon, genel kompozisyona mükemmel şekilde oturuyor: Beyaz akrilik cam ile kaplı olan gösterge, özellikle göze hemen çarpmayacak şekilde tasarlandı. Bu batarya, GROHE SmartControl ürün yelpazesinin MoonWhite modelleri veya GROHE Rainshower SmartActive duşlar ile mükemmel şekilde kombinlenebiliyor. Kolay algı sağlamak için ekranda gösterilen rakam sıcaklığa bağlı olarak maviden kırmızıya dönüşüyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL