• Geri dön

  • 458 Görüntülenme

  • 34 Haber

  • 2.039 İşletme görüntülenme


Bambi yeni ürünleriyle artık bebek yatakları pazarında da söz sahibi 
Bebeklerde reflüyü önlemeye yardımcı yatak 
Bir tarafı 17 cm, diğer tarafı 11 cm
Miniklerin narin tenlerine yumuşacık bir dokunuş

Bebeklerde kas gelişimi 6. aya kadar devam ettiği için mide kapakçığı görevi tam olarak yapılamamaktadır ve mide sıvısı yemek borusuna kaçabilmektedir. Bu farkındalıkla son teknolojiyi kullanarak tasarladığı “Mini Bambi” adını verdiği yeni yatağı ile Bambi, miniklerin uyku saatlerini daha rahat geçirmesini sağlıyor. Yatağın bir tarafını 17 cm, diğer tarafını 11 cm olarak tasarlayarak özel bir eğim veren Bambi, bu eğim sayesine reflü sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı olarak bebeğinizi daha güvenilir ve konforlu bir uyku ile buluşturuyor. 

Türkiye yatak sektörünün önemli temsilcilerinden Bambi Yatak, Ar-Ge destekli inovasyon harikası bebek yataklarıyla pazara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Bambi miniklerin sağlığını aileleri kadar düşünüyor…
Son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Mini Bambi Yatak ile Bambi, bebeklerde ilk 6 aya kadar oluşabilecek reflü sorununun çözümüne yardımcı olarak miniklerin sağlığını aileleri kadar düşündüğünü kanıtlıyor. Yatağın bir tarafını 17 cm, diğer tarafını 11 cm olarak tasarlayarak özel bir eğim veren Bambi, bu eğim sayesinde reflü sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı olarak bebeğinizi daha güvenilir ve konforlu bir uyku ile buluşturuyor. Mini Bambi, air kumaşın vücuda temas ettiği yüzey yüksek nem emme kapasitesine sahip, ısıyı vücudun dışına taşıyarak, vücut ısısını dengeleyen yüzde 100 pamuktan üretiliyor. Miniklerin uyku saatlerini kaliteli ve konforlu bir şekilde geçirmeleri için örme tekniğiyle tasarlanan yatak, kullanılan çapraz örgü sistemi sayesinde ebeveynlerin beğenisini kazanıyor.

Kontrol teknolojisi…
Tasarımda kullanılan mikro-kapsüllerin içlerine yerleştirilen probiyotikler, hastalıklara yol açan zararlı mikroorganizmalara yer bırakmıyor. Küf ve mantar oluşumunun engellenmesine yardımcı olan bu probiyotikler, alerjiye sebep olan maytların doğal yolla yok edilmesini kolaylaştırıyor. Mini Bambi Yatak, alerjik reaksiyon ve astıma yol açan alerjenlerin yoğunlaşmasını azaltarak her gece yenilenen etkisi ve yatakta sürekli doğal hijyenik bir ortam sağlayan teknolojisi sayesinde mikroorganizmaların oluşturduğu leke ve kötü koku oluşumunu da minimize ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL