• Geri dön

  • 436 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 199 İşletme görüntülenme


Evlerdeki yaşamı farklı tasarımlarıyla daha keyifli hale getiren Bella Maison’un, her zevke ve ihtiyaca göre tasarladığı yatak örtüleri, yatak odalarının havasını değiştiriyor. Çift ve tek kişilik alternatifler sunan, pike olarak da kullanılabilen yatak örtüleri, istediği tarzı yataklarına yansıtmak isteyenlerin en büyük yardımcısı oluyor.

“Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison’un yatak örtüleri; kumaşları, yumuşak tuşeleri, özgün desen ve tasarımlarıyla yatak örtülerindeki kalite algısını bir üst noktaya taşıyor. İşlevsellik ve tasarıma dair en ince ayrıntıların düşünüldüğü, birbirinden farklı renk seçeneklerinin sunulduğu yatak örtüleri pike olarak da kullanılabiliyor. Sağlamlığıyla uzun ömürlü bir kullanım vadeden örtüler, yatakların ilk günkü görüntüsünü de uzun süre koruyor. Bella Maison yatak örtüsü koleksiyonunda en küçüğünden en büyüğüne tüm tek ve çift kişilik yataklara uygun bir örtü bulunuyor.

Uykulara yumuşak bir dokunuş katıyor
Yatak odalarında sadeliği ve şıklığı bir arada arayanlar için tasarlanan Premium Çift Kişilik Yatak Örtüsü, renklerin ve desenlerin eşsiz uyumunu sunuyor. Renkleriyle klasik yatak örtülerine farklı bir dokunuş katan Premium, pike olarak en tatlı uykulara eşlik edebiliyor. Yüzde yüz pamuklu ve yüksek hava geçiren kumaşıyla yaz aylarında uykuların daha serin geçmesini sağlıyor. Hafifliğiyle kullanıcılarına son derece rahat bir uyku deneyimi yaşatan yatak örtüsü, özel yumuşak tuşesiyle de uykulara yumuşak bir dokunuş katıyor.

Yatak örtülerine zamansız bir tasarım anlayışı kazandırıyor
Sık dokunmuş kumaşı, yatakları kire, toza karşı korurken, waffle desenli kumaşı, yatak örtülerine zamansız bir tasarım anlayışı kazandırıyor. Püskül detaylarıyla hareketlilik arayanların isteğine de cevap veren yatak örtüsü, çamaşır makinesinde yıkanabiliyor ve kolayca ütülenebiliyor. Hardal, kiremit, lacivert, mor, gülkurusu, ekru ve vizon gibi 10 farklı renk seçeneğinin bulunduğu yatak örtüsü, 210x240cm boyutlarıyla da tüm çift kişilik yataklara uyum sağlıyor.

Bella Maison, yatak örtüleri koleksiyonunda Premium Çift Kişilik Yatak Örtüsü’nün yanı sıra Steva, Puffy, Verona, Lois, Logan, Gala, Nice, Müslin Sofia, Reyes ve Nature olmak üzere birçok özel seri bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL