• Geri dön

  • 1.910 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 1.550 İşletme görüntülenme


OYAK Grubu Enerji Şirketleri bünyesinde yer alan Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş., hızlı ticaret platformu Yemeksepeti Nar ile yeni bir iş birliğine imza attı. Güzel Enerji markaları TOTAL İstasyonları ve M Oil, bu yeni iş birliği kapsamında Yemeksepeti’nin 60 bine yakın üye restoranına “Yakıtmatik Sistemi” ile özel avantajlı ürün ve hizmet sunacak.

Akaryakıt sektörünün lider şirketlerinden Güzel Enerji Akaryakıt, dijital dönüşüm projesi “Yakıtmatik Sistemi” ile Yemeksepeti Nar Projesi’ne üye restoranların yakıt ihtiyaçlarını kolay, verimli ve güvenilir bir şekilde sağlamalarına destek olacak. “Yakıtmatik Sistemi” projesi sayesinde Yemeksepeti’nin 60 bine yakın üye restoranı bu özel fırsatlar ve hizmetlerden yararlanacak.

İş birliği kapsamında indirimli akaryakıt imkanından faydalanmak isteyen üye restoranlar, Yemeksepeti Nar uygulaması üzerinden Filokart başvurusunda bulunarak, kart kendilerine ulaştıktan sonra %2 oranında indirimli akaryakıt avantajına sahip oluyorlar. Başvurular, Güzel Enerji’nin finansal aracı ve yeni nesil bir akaryakıt ödeme sistemi olan Yakıtpay Çağrı Merkezi aranarak tamamlanıyor.

Güzel Enerji Akaryakıt tarafından hayata geçirilen ve 7.000’e yakın filo müşterisine dijital ortamda raporlama yaparak, anlık hizmet veren Yakıtmatik Sistemi; araç filo yönetimlerini, yakıt giderlerini, dolum ve kilometre bilgilerini kontrol altına alarak işletmelere maliyet avantajı ve verimlilik sağlıyor. Sistem aynı zamanda TOTAL ve M Oil İstasyonlarını ziyaret eden filo müşterilerine araçtan inmeden hızlı ve güvenli yakıt alımı imkânı sunuyor. Viu, Halka, Filokart olmak üzere üç farklı ünite seçeneği sunan Yakıtmatik ile özel ekipmanlarla farklı araçlara ve her bir kullanıcıya uygun kolay ve hızla kurulum sağlanıyor.

Yakıtmatik Sistemi ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için filo.yakitmatik.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye’de akaryakıt sektörünü Eurodiesel, mobil ödeme, ozonla hijyen gibi birçok ilkle ve yenilikçi teknolojiyle tanıştıran Güzel Enerji Akaryakıt, akaryakıt ve madeni yağ sektöründe geniş dağıtım ağı ile müşterilerine kaliteli hizmet ve yüksek performanslı ürünler sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL