• Geri dön

  • 971 Görüntülenme

  • 81 Haber

  • 775 İşletme görüntülenme


Erkek modasının öncü markalarından RAMSEY, yaklaşan Babalar Günü’yle birlikte babasının stilinde iz bırakacak bir hediye bulmak isteyenleri mağazalarına ve www.ramsey.com.tr ‘ye davet ediyor.

RAMSEY, Babalar Günü’nde özel bir hediye ile babasını mutlu etmek isteyenler için; şık, moda ile teknolojiyi buluşturan yenilikçi ve her biri çok özel hikayelere sahip ürünlerini mağazalarında ve www.ramsey.com.tr ’de satışa sunuyor.

Erkeklerin stiline ve yaşamına fark katan RAMSEY, babaları da şıklıkta bir adım ileriye taşıyor. Her biri etkileyici bir görünüm sağlayan Iconic, Next 4.0, Powerflex gibi yeni nesil takımlardan oluşan kapsül koleksiyonlarının yanı sıra ustalıkla hazırlanmış kesimlere sahip, doğal içerikli kumaşların eşsiz dokusuyla tasarlanan ceket, gömlek, t-shirt, triko, overshirt, pantolon gibi tasarımlar da babalarını mutlu etmek isteyenler için özel seçenekler arasında yerini alıyor.

Hediye seçimini aksesuardan yana yapmak isteyenler için ise RAMSEY’in yaz sezonuyla birlikte mağazalarında satışa sunduğu RAMSEY Iconic Parfüm ile iddialı ve modern, kolye, bileklik modelleri de mağazalarda ve www.ramsey.com.tr ‘de..!

Sadeceilerleyenlerizbırakır ***

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL