• Geri dön

  • 341 Görüntülenme

  • 6 Haber

  • 586 İşletme görüntülenme


Yaz geldi.
Küçük bir dokunuşla hissedilir bir değişim yaratmaya ne dersiniz?
Deluxe Deco, yaz boyu yaşam alanlarına küçük dokunuşlarla hissedilir değişiklikler yapmak isteyenlere sesleniyor. Bahar aylarında mavi, yeşil ve altın renginin tonlarındaki ürünlerini ön plana çıkarmış ve renklerle mekânlarına yenilik getirmek isteyenlere seslenmişti. Haziran ayı ile başlayarak koleksiyonundan seçtiği kimi ürünleri daha yakından tanıtmak istiyor. Bu küçük bir dokunuşla hissedilir değişim isteyenlerin hoşuna gidebilir. Deluxe Deco’nun Haziran seçkisine yakından bakmalısınız. 

Deluxe Deco’nun Haziran seçkisi: 1-Mermerin tılsımı!
Dore Çizgili Mermer Servis

Mermerin tılsımı var. Deluxe Deco’nun zamana meydan okuyan geniş mermer koleksiyonunda yer alan mermer servis, dostlarını sofralarında zarafetle ağırlamayı sevenler için tasarlanmış. Mermerin dokusuna ve rengine tutkun olanlar bu servise yakından bakmalı.

2-Derin maviler…
Bleu blanc

Yalnızca bir tane dekoratif obje ile yaşam alanlarınıza yeni bir soluk getirmeye ne dersiniz? Mesela derin mavilerle bezeli bir porselen küp, nam-ı diğer bleu blanc. Hem yaza çok yakışıyor. Hem de iç ve dış mekânlara mavi bir soluk getiriyor. Deluxe Deco’nun bleu blancine yakından bakmalısınız.

3-Denizi çağırmak…
Pirinç Ayaklı Sedef Deniz Kabuğu

Pirinç ayaklı sedef deniz kabuğu zarif bir dekoratif obje arayanlar için seçilmiş gibi. Deluxe Deco küçük dokunuşlarla büyük değişimler yaratmak isteyenlere sesleniyor. Bu zarif deniz kabuğu ile mekânlarınıza denizi çağırabilirsiniz.

4-Yaz gelir ve çiçekler açar…
Timsah Figürlü Beyaz Silindir Mermer Vazo

Yalnızca bir tane dekoratif obje ile yaşam alanlarınızda hissedilir bir değişiklik yapabilirsiniz. İddialı bir vazo güzel bir fikir olabilir. Hem yaz gelir ve çiçekler açar… Deluxe Deco’nun timsah figürlü mermer vazosuna yakından bakmalısınız.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL