• Geri dön

  • 1.011 Görüntülenme

  • 81 Haber

  • 775 İşletme görüntülenme


Modayı adım adım ileri taşımayı misyon edinen RAMSEY’in “Sadece ilerleyenler iz bırakır” mottosu referans alınarak tasarlanan 2022 yaz koleksiyonu mağazalarda ve www.ramsey.com.tr ‘de yerini aldı.

Erkek modasının öncü markalarından RAMSEY’in “Sadece İlerleyenler İz Bırakır” mottosuyla oluşturduğu 2022 yaz koleksiyonu, güçlü, iddialı ve etkileyici RAMSEY erkeğinin ilham veren stiline dahil olmaya hazır.

Yaz sezonunda; tasarım, kumaş, kalite ve teknolojiyi birleştiren, her biri çok özel hikayelere sahip ürünler sunan RAMSEY, erkekleri şıklıkta bir adım ileriye taşıyor.

RAMSEY’in 2022 yaz koleksiyonunda; doğanın tüm renkleri digital halleriyle kullanılırken, tasarımlara yün, keten, pamuk, tencel gibi markanın sürdürülebilirlik vizyonuyla da uyumlu doğal içerikler, dokular hakim.

Teknolojik gelişmelerin de referans alındığı koleksiyonda fonksiyonel modeller, bilgelikle hazırlanmış kalıplar, RAMSEY erkeğinin mükemmel, prestijli görüşünü ve konforunu destekliyor.

Bu sezon da yine hikayesi olan, etkileyici kapsül koleksiyonlarıyla erkeklerin stiline ve yaşamına fark katan RAMSEY, yaz davetlerinde ya da her ortamda tüm gözleri erkeğin üzerine çekecek, karizmatik görünümünü destekleyecek etkileyici Iconic, gün içinde hız kesmek istemeyenler için yeni nesil takım elbise Powerflex Suit ve markanın fütüristik yanını yansıtan Next 4.0 ile bu yaz da çok iddialı.

İlhamını doğanın ve renklerin köklerinden alan, kök boyalarla renklendirilen ve unisex olarak tasarlanan Roots kapsül koleksiyonu ile renksizlik ve zamansız parçalarla adeta doğayı selamlayan No Dye sezonun dikkat çeken tasarımları arasında yer alıyor.

RAMSEY’in günlük giyimdeki rahatlığı yeniden yorumladığı Jeans kapsül koleksiyonu ise bu sezon uzmanlık ve ustalık gerektiren triko takımlar, özel spor parçaların katılımıyla çok daha etkileyici ve çeşitli alternatife sahip…

RAMSEY 2022 yaz koleksiyonu mağazalarda ve www.ramsey.com.tr ‘de.

“Sadece ilerleyenler iz bırakır.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL