• Geri dön

  • 1.702 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


2016 yılından beri Kadıköy Moda’da düzenlenen İCAF (İstanbul Comics and Art Festival) Ankara Comics and Art Festival adıyla 25-26 Mayıs tarihlerinde Bilkent Center’da gerçekleşecek.

Ankara Comics and Art Festival, çizgi roman dükkanları, karikatür ve mizah dergileri, yayın evleri, illüstrasyon sergileri ve bağımsız çizerler, canlı graffiti ve mural çalışmaları, katılıma açık atölye programları, panel ve sanatçı konuşmalarını içeren, şehir, çizgi dünyası ve farklı sanat disiplinleri üzerinden yaratıcı deneyim alanları sunan bir açık hava festivalidir. Ankara Comics and Art Festival 25-26 Mayıs 2019 tarihlerinde Bilkent Center’da gerçekleşecek.

Bu sene 20. yaşını kutlayan ve yenilenerek bünyesine ulusal uluslararası birçok firmayı dahil eden Bilkent Center açık otoparkında gerçekleşecek olan festivalde yer alacak çizgi roman, karikatür ve yayınevi standlarında çizgi roman takipçileri çeşitli yayınlara ulaşabilecek. Festival alanına gelecek olan çizerlerin sergilerini görme ve düzenlenecek imza seanslarında kendileriyle tanışma imkanına sahip olacaklar. Festival süresince gerçekleştirilecek atölye çalışmalarında çizerlerin moderatörlüğünde çizgi roman ve karikatür teknikleri, illüstrasyon, fanzin ve stencil çalışmaları ziyaretçiler tarafından deneyimlenebilecek. Çizerler ve sanat dünyasından isimlerin katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşilerde festival ziyaretçileri çizgi dünyasına dair çeşitli bilgilere ulaşabilecek ve soru cevap seanslarında merak ettiklerini sorabilecekler.

2 gün sürecek festivale tüm basın mensupları davetlidir...

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL