• Geri dön

  • 320 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 733 İşletme görüntülenme


FEST Travel’dan Yeni Bir Rota Daha!
GÖZ ALABİLDİĞİNCE DEVAM EDEN YEŞİLİN, CANLI RENKLERİN VE ÇARPICI KÜLTÜRLERİN ÜLKESİ PAPUA YENİ GİNE

Dünyada, Türkiye’de ve İstanbul’da yeni rotalar yaratmanın öncüsü FEST Travel, Papua Yeni Gine’de benzersiz rotasıyla gezginlerini yeşilin, doğanın ve farklı kültürlerin izinde bir yolculuğa davet ediyor. 

Papua Yeni Gine doğasıyla, farklı kültürleri tanıma fırsatı sunmasıyla ve elbette hala keşfedilecek çok şey olmasıyla seyahat meraklılarının gezilecekler listesinde başı çeken ülkelerden biri. Uzaklığı ya da bilinmezliği nedeniyle tereddütteyseniz bu seyahat için en doğru yol arkadaşı tabii ki FEST Travel. 

5 - 16 Eylül tarihlerinde 11 gece 12 gün sürecek bir Papua Yeni Gine gezisi ne demek?

El değmemiş yağmur ormanlarında doğal havuzlarda yüzme fırsatı, Tavurvur Yanardağı’nın kenarında yürüyüş, Karawara ıssız adasında bir keşif ve Varirata Ulusal Parkı’nda hiçbir yerde göremeyeceğiniz Raggiana Cennet Kuşu’nu görme imkânı ve birbirinden özel manzaralar ile muhteşem bir doğa gezisi;


İskelet Kabilesi, Peruk Adam ve Çamur Adam kabileleriyle tanışacağınız, Baining Kabilesi Ateş Dansını izleyeceğiniz, II. Dünya Savaşı’nın meşhur Tokyo Ekspresi tünellerini göreceğiniz ve gezinin en çok dikkat çeken bölümlerinden olan Goroka Festivali’nde Papua Yeni Gine’nin en büyük kabile toplaşmalarından biri ile tadına doyamayacağınız bir kültür gezisi bir arada demek. 

Peki belki de hayatta bir kez deneyimlenebilecek Papua Yeni Gine gezisini FEST Travel farkıyla gerçekleştirmek ne demek? 

FEST Travel’ın detaylara önem veren, titiz operasyonuyla bu uzak ülkeye olabilecek en konforlu şekilde ve gün kaybetmeden ulaşarak vaktinizi keşfetmeye, görmeye ayırmak; 

Üstte yazanlara ek olarak Tufi kentinde iki gün konaklamak, bu bölgedeki McLaren Limanı’nda yerel halkla tanışmak, onlardan yurtlarını, kültürlerini dinleme şansı yakalamak, efsaneye göre ruhların ve büyücülerin doğduğu yer olarak bilinen fiyortların iç kısımlarına doğru eşsiz bir tekne gezisi yapmak demek. 

Halkın çalıdan yapılan meşhur doğal yaşam ürünlerinin, ilaçlarının, ateş yakma tekniklerinin, doğal uyku tulumlarının ve geleneksel dövmelerinin yapımı hakkında düzenlenecek etkinlikle bambaşka bir bakış açısı kazanmak demek. 

FEST Travel’ın “Önemli olan görmek değil, algılamaktır” mottosuyla çıkılan bir yolda, konforunuzdan ödün vermeden, en merkezi, en özel otellerde kalarak, tekne gezileri ve özel uçuşlarla Papua Yeni Gine gibi bir ülkeyi baştan sona tanıyacak, algılayacak ve keşfetme tutkusuyla göreceksiniz. 

Papua Yeni Gine’de hayatta bir kere yaşanabilecek bir geziye, FEST Travel uzmanlığı, deneyimi ile hiçbir ekstra ücret olmadan, eksiksiz rehberlik hizmetiyle katılma farkını yaşayın!

Papua Yeni Gine gezisi hakkında bilgi almak için: festtravel.com/papua-yeni-gine-turu

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL