• Geri dön

  • 57 Görüntülenme

  • 2 Haber

  • 8 İşletme görüntülenme


6 Bin TL Cebinizde Kalacak! Hem Yatak Hem de Baza Hediye!

MODALIFE’TAN MUHTEŞEM YAZ KAMPANYASI

Tasarım, kalite ve konforun ulaşılabilir halini sunmayı ilke edinen Türkiye’nin önde gelen mobilya markası Modalife’tan kaçırılmayacak yepyeni bir kampanya! Birbirinden avantajlı fiyatlarıyla “Düğün Paketi” kampanyalarında bir ilke imza atan Modalife, şimdi de tüm yatak odası alımlarında hem baza hem de yatak hediye ediyor. Kısa bir süre devam edecek olan bu yaz kampanyası, yaklaşık 6 bin TL’nin de cebinizde kalmasını sağlayacak.

Erişilebilir maliyetler için tüketiciye doğrudan temas ilkesini benimseyen Modalife, cepleri güldüren yaz kampanyasıyla yine çok konuşulacak. Kısa bir süre için geçerli olan bu muhteşem kampanyada; “Alize, Demre, Urla, Bianco, Blueline, Grand” yatak odası alımlarında baza ve yatak hediye!

Böyle Bir Kampanya Görülmedi

Şimdiye kadar sektörde eşi benzeri olmayan bir kampanyayı başlattıklarını söyleyen Modalife Kurumsal Satış Direktörü Haluk Özel, Modalife Düğün Paketi’nde yer alan “Yatak+Baza Hediye” kampanyası ile birlikte şimdi de yetişkin yatak odası alımlarında, hem yatak hem de baza hediye ettiklerini vurguluyor:

“Düğün paketlerinde yaptığımız bu kampanya, tüketici tarafından çok sevildi. Biz de kısa bir süre için bu kampanyayı yatak odalarına taşımak istedik. Sektörde böyle bir kampanyaya imza atan ilk ve tek markayız. Alize, Demre, Urla, Bianco, Blueline ve Grand yatak odası alımlarında, baza ve yatak da hediyemiz… Kampanyamız, parça eksiltmeden yapılacak tam takımlı alışverişlerde geçerli ki takım içeriği düşünüldüğünde ve sektördeki diğer markalarla kıyaslandığında, büyük bir avantaj sağlıyor. Hediye edilenler ürünler ise 150x200 ebatlarında yüksek depolama alanına sahip tek kapaklı, çift gözlü baza ve yine 150x200 ebatlarında konforlu bir pro yatak.”

6 Bin TL Cebinizde Kalacak

Yazlıklar, sahil evleri gibi dönemsel evler için de kaçırılmayacak bir kampanya olduğunu söyleyen Modalife Kurumsal Satış Direktörü Haluk Özel, artan maliyetlere karşın tüketicinin yüzünü güldüren bir kampanyaya daha imza attıkları için gururlu olduklarını söylüyor. Özel, bu muhteşem yaz fırsatında, sektördeki karşılığı 6-7 bin TL’yi bulan ürünlerin (yatak ve baza) hediye edildiğinin de altını çiziyor.

30’u aşkın deposu ve Türkiye’nin her yerine en kısa sürede ulaşan sevkiyat ağı ile sektörün önde gelen mobilya markası Modalife, yurt genelinde kendi bünyesindeki 140’dan fazla mağazası ve web sitesinde (modalife.com), tüketicisine her zaman daha uygun fiyat avantajları sunuyor. “Erken Bahar Fırsatları”, “Mobilyada Erken Rezervasyon”, “Midi Düğün Paketleri” ile farkını ortaya koyan Modalife, şimdi de hem yatak hem de baza hediyeli yaz kampanyasıyla çok konuşulacak! Modalife, en yeni ve trendy ürünlerinde de cazip fiyat avantajlarını, kredi kartına 9 taksit ve ING bankası iş birliğinde peşin fiyatına, vade farksız 36 aya kadar vadeli tüketici kredisi fırsatıyla desteklemeye devam ediyor.

Eşi benzeri olmayan fırsatlar için Modalife’ı takipte kalın! “modalife.com” da 7/24 hizmetinizde…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL