• Geri dön

  • 468 Görüntülenme

  • 5 Haber

  • 442 İşletme görüntülenme


Skyland İstanbul’un Örnek Dairesi Hazır!
Eroğlu Yapı’nın Seyrantepe’ye yeni bir soluk getiren projesi Skyland İstanbul’un örnek dairesi ziyarete açıldı. Gönye Proje Tasarım tarafından tasarlanan daire, keyifli bir yaşam sürmeyi hedefleyen ve hayatı çocukları ve yakın dostları ile paylaşan bireylere uygun, modern iç mekan tasarımı ile öne çıkıyor.

Gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın süredir büyük projelere imza atan Eroğlu Yapı’nın Seyrantepe’nin simge projeleri arasında yer alan, eşsiz orman ve panoramik şehir manzarasıyla dikkat çeken, Türkiye’nin en yüksek rezidanslarına sahip Skyland İstanbul projesinin örnek dairesi tamamlandı. Gönye Proje Tasarım tarafından tasarlanan daire, aktif şehir yaşamına uyum sağlayan, sanat ve moda ile yakından ilgilenen, sosyal hayatını çocukları ve yakın dostları ile evinde de sürdüren bireylere uygun bir iç mekan tasarımına sahip. Modern dekorasyon trendlerine uygun olarak dekore edilen ve her bir bağımsız bölümü ayrı renk paletine sahip örnek daire, rezidans hayatına yuva sıcaklığı getiriyor.

Çocuklu ailelere özel, keyif dolu yaşam alanları yaratan detaylar
Sezonun trend renk ve malzemelerinin tercih edildiği projede, klasik nötr tonlar, taş ve ahşap dokularıyla dengeleniyor. Tüm mekanlarda fonksiyonlara özel kimliklerin yaratılmasına önem verilen projede, ev sakinleri için farklı yerleşim fikirleri ve çözüm önerileri sunuluyor. Salona bağlanan ve yüksek tavanı ile öne çıkan teras, aile için alternatif bir yaşam alanı sunarken, aynı zamanda ev sahiplerinin hobi alanı olarak değerlendirebilecekleri bir mekana dönüşüyor.

Daire içinde yer alan yatak odalarından ilki, edebiyata ve okumaya meraklı üniversite öğrencisi bir genç kız için tasarlanırken, diğer oda 5 yaşındaki ikiz erkek çocuklara hitap ediyor. Çocuk odasında yüksek tavan ranza ile değerlendirilirken, ebeveyn yatak odasına bağlı açılı soyunma odası plana göre şekilleniyor. Böylelikle konut sahiplerine hem fonksiyonel hem de şık yerleşim alternatifleri sunulmuş oluyor.

Teknoloji, sağlık ve konfor Skyland İstanbul’da bir arada
Skyland İstanbul’da daire sahibi olmak isteyenlere, farklı ihtiyaç ve bütçelere göre kurgulanmış seçenekler sunuluyor. Sky Residence, 1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun daire seçenekleri, geniş balkonları, orman ve şehir manzarası ile öne çıkarken, diğer kulenin zirvesinde 8 kata yayılan Sky Premium Residence, sadece bu katlara özel giriş, resepsiyon alanı ve asansör ile 45 katlı kulede müstakil ev konforu yaşatıyor. Adalar ile 2. ve 3. köprüye hakim 180 derecelik kesintisiz şehir manzarası, Sky Premium sakinlerini bekliyor. Sky Deluxe Residence ise, 10.000 metrekarelik peyzaj alanı, özgün iç mimarisi, 1+1’den 4+1 dublekse varan daire seçenekleri ile sıra dışı bir yaşam alanı sunuyor. Sky Deluxe bünyesindeki 4+1 dubleks daireler, kış bahçeleriyle öne çıkıyor. Yaşam alanlarını büyüten kış bahçeleri sahip olduğu yüksek tavanlar ile konut sahiplerine benzersiz bir mekan deneyimi yaşatıyor.

Skyland İstanbul bünyesindeki HOM Design Center ile mobilya ve dekorasyon markalarına komşu olmanın avantajını yaşayan rezidans sakinleri, evlerinde hızlı asansör sistemi ve akıllı bina teknolojilerinden faydalanıyor. Rezidanslarda bulunan iklimlendirme teknolojisi, farklı mekânlara göre değişen ısı değerleri ile konforlu ve tasarruflu bir yaşam alanı sağlarken, ‘touch panel’ teknolojisi sayesinde aydınlatma ve iklimlendirme sistemleri mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığıyla kontrol ve kumanda edilebiliyor.

Teknolojinin imkanlarından faydalanırken, sakinlerine sağlıklı bir yaşam da vadeden projenin sosyal tesisleri bünyesinde yer alan Skyland Wellness, spa ve masaj hizmeti ile şehir yaşamının stresini atmaya yardımcı oluyor. Sosyal tesiste ayrıca, çocuklara ve yetişkinlere özel açık ve kapalı yüzme havuzları, alanında uzman eğitmenlerin eşliğinde spor yapma imkanı bulunuyor.

Skyland İstanbul örnek dairesinde 360 derecelik sanal tur için tıklayınız.

www.skylandistanbul.com

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL